Την Τετάρτη 6 Ιουλίου η ITWAY Hellas σε συνεργασία με την RSA πραγματοποίησαν συνέδριο για το Cyber Crime.


itway hellasTο συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Caravel με συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών από τράπεζες, TELCO εταιρείες και σημαντικούς οργανισμούς του Ιδιωτικού και του Δημοσίου τομέα οι οποίοι αποτελούν πρωτογενή στόχο των cyber criminals καθημερινά.


Παρουσιάστηκαν demos με live cyber attacks καθώς και οι τεχνικές αντιμετώπισής τους. Πιο συγκεκριμένα, ο Etay Maor Head of Knowledge delivery RSA από το anti fraud τμήμα της RSA παρουσίασε προσωμοιωμένες επιθέσεις Trojans καθώς επίσης και λύσεις anti malware protection της NetWitness, που εξαγοράστηκε πρόσφατα από την RSA.


Οι λύσεις της NetWitness διατίθενται από εξειδικευμένους συνεργάτες της RSA και θεωρούνται κορυφαίες για την προστασία κρίσιμων υποδομών από κυβερνοεπιθέσεις.


Η RSA είναι ηγέτιδα εταιρεία σε θέματα ασφάλειας και οι λύσεις της εφαρμόζονται στους περισσότερους οργανισμούς. Αποτελεί το security division της EMC και παρουσιάζει εξειδικευμένες προτάσεις ώστε να θωρακίσει τους οργανισμούς από τις καθημερινές προκλήσεις και επιθέσεις που σχετίζονται με την ηλεκτρονική εγκληματικότητα.


Η ITWAY Hellas είναι ο επίσημος και αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων και των λύσεων της RSA για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Μάλτας.