Η Virtual Trip χορηγός στο 1o App Camp και ACM SIGMOD/PODS ετήσιο συνέδριο.


vtripgroupTo 1ο App Camp πραγματοποιείται από τις 4 έως τις 19 Ιουλίου σε επιλεγμένα App Campuses. To 1ο App Camp εστιάζει αποκλειστικά στην ανάπτυξη εφαρμογών κινητών τηλεφώνων και / ή tablet PCs. Αξίζει να σημειωθεί ότι η mVision Network Solutions AE, μέλος του επιχειρηματικού οικοσυστήματος Virtual Trip και ενεργό μέλος του ΣΕΚΕΕ – Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας, εδώ και δυο χρόνια υλοποιεί ένα φιλόδοξο
σχέδιο έρευνας & ανάπτυξης στο χώρο του mobile social gaming έχοντας έγκαιρα διαβλέψει την εκρηκτική ανάπτυξη αυτής της αγοράς.


Επιπλέον, η Virtual Trip ήταν χορηγός στο ACM SIGMOD/PODS ετήσιο συνέδριο το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 12 έως τις 16 Ιουνίου, 2011. Το ACM SIGMOD/PODS ετήσιο συνέδριο είναι το κορυφαίο διεθνές φόρουμ για database researchers, practitioners, developers, και users ώστε να διερευνήσουν ιδέες και αποτελέσματα που αφορούν σε τεχνολογίες αιχμής αλλά και να ανταλλάξουν τεχνικές, τεχνολογικά εργαλεία και εμπειρίες. Μερικές από τις επιχειρήσεις που ήταν επίσης χορηγοί στο συνέδριο είναι η Google, SAP, Twitter, Yahoo, Microsoft, και Oracle.