Η δημοφιλής ηθοποιός Eva Longoria και ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης Michael Bloomberg θα δώσουν τα βραβεία στους νικητές.


imagine_cupΗ εορταστική εκδήλωση για τον 9ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Microsoft Imagine Cup και η τελετή απονομής βραβείων θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω webcast από το Lincoln Center της Νέας Υόρκης, όπου θα πραγματοποιηθούν.


Το Imagine Cup, που διοργανώνεται από τη Microsoft, αποτελεί τον κορυφαίο διαγωνισμό τεχνολογίας, μέσω του οποίου μαθητές και φοιτητές καλούνται να αξιοποιήσουν την τεχνολογία προκειμένου να αναπτύξουν λύσεις για μερικά από τα κρισιμότερα προβλήματα του κόσμου.


Φέτος συμμετείχαν στο διαγωνισμό περισσότεροι από 350.000 φοιτητές και μαθητές από 183 χώρες από όλο τον κόσμο. Από αυτούς, η Microsoft επέλεξε 424, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη για να συμμετέχουν στους παγκόσμιους τελικούς που λαμβάνουν χώρα 8-13 Ιουλίου. Η ζωντανή μετάδοση μέσω webcast θα δώσει τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να γνωρίσει τα μοναδικά συναισθήματα και τη συγκίνηση των τελικών του διαγωνισμού.


Επισκεφθείτε το www.imaginecup.com, την Τετάρτη 13 Ιουλίου, 23:00 – 02:00 ώρα Ελλάδος. Παρόντες στην εκδήλωση θα είναι: Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Michael Bloomberg, η δημοφιλής ηθοποιός και ακτιβίστρια Eva Longoria, στελέχη της Microsoft και φοιτητές που συμμετέχουν στο Imagine Cup από 70 χώρες.