Πιστοποίηση της Mικροκυματικής Λύσης OmniBAS της Intracom Telecom από το Metro Ethernet Forum.


intracom-telecomΗ Intracom Telecom, μέλος της SITRONICS, ανακοίνωσε την πιστοποίηση της πλατφόρμας μικροκυματικών συστημάτων υψηλής χωρητικότητας τεχνολογίας Ethernet, OmniBAS, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του Metro Ethernet Forum (MEF) μέσα από μια εκτεταμένη σειρά δοκιμών.


Τα προγράμματα πιστοποίησης του MEF έχουν σχεδιαστεί για να επιταχύνουν την ανάπτυξη των υπηρεσιών Carrier Ethernet σε όλο τον κόσμο, διασφαλίζοντας στους παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών ότι ο εξοπλισμός που προμηθεύονται ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις υπηρεσιών Carrier Ethernet. Οι δοκιμές έγιναν από την Iometrix, το επίσημο εργαστήριο του MEF, το οποίο δεσμεύεται να παρέχει αναγνωρισμένη και αξιόπιστη πιστοποίηση για Carrier Ethernet παγκοσμίως.


Η πλατφόρμα επόμενης γενιάς μικροκυματικών συστημάτων OmniBAS υποβλήθηκε με επιτυχία σε σειρά εκτενών δοκιμών που πιστοποιούν ότι η λύση μπορεί να προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες Ethernet. Πλέον, η λύση OmniBAS είναι πλήρως πιστοποιημένη κατά τα πρότυπα MEF 9 και MEF 14.


H Intracom Telecom έχει αναπτύξει και υλοποιήσει τα ασύρματα σημειακά συστήματα της για ένα σημαντικό αριθμό παρόχων στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αμερική, την Ασία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών.