Η Nokia είναι για τρίτη συνεχή χρονιά, ο μέγας χορηγός του 49ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκη / 14-23 Νοεμβρίου).

Nokia logoΗ Alpha Copy / Nokia υποστηρίζοντας με συνέπεια τις μακροχρόνιες δράσεις της στο τρίπτυχο αθλητισμός-νεολαία-τέχνη έχει και φέτος τη χαρά να χορηγεί για 3η συνεχή χρονιά το θεσμό του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και πιο καταξιωμένους θεσμούς στην Ελλάδα ο οποίος διοργανώνεται για 49η χρονιά με ιδιαίτερη επιτυχία με μεγάλες ελληνικές και ξένες παραγωγές, πρεμιέρες και σπουδαίους δημιουργούς, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους λάτρεις της μεγάλης οθόνης να ψυχαγωγηθεί με υψηλής ποιότητας και αισθητικής ταινίες.

Όσοι παρευρεθούν στη φετινή διοργάνωση θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν πρώτοι σε επαφή με την προβολή των νέων υπολογιστών πολυμέσων Nokia της σειράς Nseries, τους Nokia N96, Nokia 79 και Nokia N85, που με τις απεριόριστες multimedia δυνατότητές του, δίνει την ευκαιρία στους κατόχους τους όχι μόνο να φωτογραφήσουν ή να βιντεοσκοπήσουν κάθε ανεπανάληπτο στιγμιότυπο των ημερών αλλά και να επεξεργαστούν το υλικό, να το μοιραστούν με τους φίλους τους και να το αποθηκεύσουν για πάντα στο προσωπικό αρχείο τους.

Ο Πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia, κος Σ. Ι. Κωνσταντινίδης, δήλωσε σχετικά:

«Με ιδιαίτερη χαρά χορηγούμε για 3η χρονιά το θεσμό του Φεστιβάλ σε ένα μοναδικό πλαίσιο ψυχαγωγίας που μόνο ο κινηματογράφος μπορεί να δημιουργήσει. Στόχος μας στην Alpha Copy / Nokia είναι να σταθούμε αρωγοί της περαιτέρω ανάπτυξης του ελληνικού κινηματογράφου και της γνωριμίας του κοινού με νέους καλλιτέχνες και με τον τρόπο που αυτοί αποτυπώνουν τον κόσμο μέσα από το δικό τους φακό».