Tο πρώτο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας εξοπλίζεται με τις LCD οθόνες M4716C και τα digital media players NC1000.


LG SUPERSIGN M4716Η LG Electronics, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των τηλεοράσεων και πρωτοπόρος στις λύσεις digital signage, ανέλαβε την προμήθεια και υποστήριξη της ολοκληρωμένης λύσης ψηφιακής σήμανσης LG SuperSign στο Athens Metro Mall.


Το πλήρες «πακέτο» υπηρεσιών Digital Signage LG Supersign που επιλέχθηκε για τις εξειδικευμένες ανάγκες επικοινωνίας και προβολής του εμπορικού κέντρου, περιλαμβάνει τις LCD οθόνες M4716C, τους digital media players NC1000, και εξειδικευμένο λογισμικό με προσαρμοσμένες λειτουργίες.


Το LG SuperSign αποτελεί μία όλα-σε-ένα πρακτική λύση ψηφιακής σήμανσης, που βρήκε άριστη εφαρμογή στο χώρο πολυκαταστημάτων των πέντε ορόφων, ο οποίος είναι αφιερωμένος στις αγορές και τη ψυχαγωγία.


LG SUPERSIGN NC-1000Ειδικότερα, το Athens Metro Mall –το πρώτο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας- παρέχει στους επισκέπτες του 85 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, super market, παιδότοπο, τράπεζα και 1.200 θέσεις παρκινγκ.


Για τις ανάγκες επικοινωνίας του σύγχρονου εμπορικού κέντρου με το κοινό, οι LCD οθόνες M4716C 47 ιντσών και οι προηγμένοι digital media players NC1000 του συστήματος SuperSign της LG, αποτελούν το ιδανικό εργαλείο προβολής. Επιπλέον, το LG SuperSign συμβάλλει στη γρήγορη και αποτελεσματική προβολή διαφημιστικών και ενημερωτικών μηνυμάτων σε μεγάλους και απαιτητικούς χώρους, όπως το Athens Metro Mall, συνδυάζοντας την απλή εφαρμογή, την ευκολία στη χρήση και την υψηλή αποδοτικότητα.