«Το Internet σε Ασφαλή Χέρια» είναι το όνομα της πρωτοβουλίας της Panda Security για την προστασία στο Διαδίκτυο.


panda 2011Η Panda Security θέλοντας να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές για την ασφαλή πλοήγηση και γενικά τη δραστηριοποίηση στο Internet, δημιούργησε την ιστοσελίδα «το Internet σε Ασφαλή Χέρια».


Πρόκειται για περιεχόμενο που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, από εφήβους και γονείς, έως και τα άτομα της τρίτης ηλικίας, το οποίο έχει στόχο να αυξήσει τις γνώσεις τους σε ότι αφορά στην ασφάλεια στο Διαδίκτυο. Μέσα από οδηγούς, συμβουλές, παραδείγματα και ιστορίες κινουμένων σχεδίων, επιχειρεί να βοηθήσει στην προστασία όλης της οικογένειας από τις ενδεχόμενες απειλές που ολοένα και αυξάνουν.


Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας http://protectyourfamily.pandasecurity.com/greece/, διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής, είναι εύκολα κατανοητό από όλες τις ηλικίες, εφήβους, ενήλικες και άτομα της τρίτης ηλικίας.


Κάθε περιοχή της ιστοσελίδας πραγματεύεται τις κύριες δυσκολίες, απειλές και κινδύνους κάθε ηλικιακής ομάδας που χρησιμοποιεί και δραστηριοποιείται στο Web. Με απλές συμβουλές επιτυγχάνεται η απόκτηση μεγαλύτερης εμπιστοσύνης των χρηστών. Το περιεχόμενο περιλαμβάνει πληροφορίες, δωρεάν μαθήματα ιών και άλλων απειλών, οδηγούς για εφήβους, μαμάδες και άτομα τρίτης ηλικίας, σε αρχεία για κατέβασμα σε μορφή .pdf μέσα από τα οποία οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν την ιδέα της ασφάλειας στο Διαδίκτυο, να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τα μέλη της οικογένειάς τους από κακόβουλες ενέργειες,