Καυτός μήνας είναι ο Ιούλιος για τους συνδρομητές του Conn-x TV με πρόσφατες κινηματογραφικές επιτυχίες, σειρές και εκπομπές.


Due DateΟι καλύτερες ταινίες έρχονται και αυτόν το μήνα στην πρωτοποριακή video on demand υπηρεσία, Film Express. Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Μη Σπρώχνεις –Έρχομαι» (Due Date) με τους ανεπανάληπτους Robert Downey Jr. και Ζακ Γαληφιανάκη, δημοφιλείς περιπέτειες με αγαπημένους πρωταγωνιστές («Ο Τουρίστας», «Faster») κοινωνικές («Εκεί Που Είναι Η Αγάπη», «Ελεύθερος Σκοπευτής – Εχθρικά Πυρά»), το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ «Στημένη Δουλεία – Το Χρονικό Της Κρίσης», αλλά και τα πιο διασκεδαστικά κινούμενα σχέδια για τους μικρούς μας φίλους («Ζουμπαίος Και Ιουλιέτα», «Ήρωες Του Δάσους») είναι μόνο μερικές από τις ταινίες που θα βρίσκονται και αυτόν το μήνα στη διάθεση των συνδρομητών του Conn-x TV.


Film Club
Ο Ιούλιος είναι ο μήνας των μεγάλων φεστιβάλ. Έτσι, το Film Club, σε συνεργασία με τη WarnerTV προσφέρει στους συνδρομητές του την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ολόκληρους κύκλους από αγαπημένες κωμικές σειρές («Τα Φιλαράκια» (3ος κύκλος), «The Big Bang Theory» (1ος κύκλος), «Δύο Και Μισό Άντρες» (4ος κύκλος). Και Big Bang Theoryφυσικά, τον Αύγουστο έπεται συνέχεια, αφού θα προστεθούν νέοι κύκλοι από τις ίδιες σειρές.


Ακόμα, το Film Club προτείνει γι’ αυτό το μήνα:
– Επιτυχημένες ταινίες, όπως «Μπάτμαν Για Πάντα», «Θεωρίες Συνομωσίας», «Ο Γάμος Του Καλύτερου Μου Φίλου», «Οι Άνδρες Με Τα Μαύρα».
– Νέες, πολυβραβευμένες σειρές, όπως «Big Love», «Δουλειές Με… Φούντες».
– Ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ, όπως «Ο Συγκλονιστικός Goldwater», «Οπτικό Πεδίο».
– Αναρίθμητες προτάσεις ποιοτικής ψυχαγωγίας για τους μικρούς μας φίλους όπως «Ντένις ο Τρομερός», «Το Τελευταίο Μαγικό Βιβλίο», αλλά και
– Videoclip από τους πιο διάσημους τραγουδιστές της μουσικής βιομηχανίας.


Στα Ψηφιακά Κανάλια της υπηρεσίας
Στα προγράμματα των 47 καναλιών του Conn-x TV, τον Ιούλιο ξεχωρίζουν:
Στο FOXlife:
Τα απογεύματα του Ιουλίου στο FOXlife υπόσχονται μια καλή παρέα. Καθημερινά, στις 18:30, ο Jamie Oliver θα μυεί τους τηλεθεατές στα μυστικά της μαγειρικής. Μπόνους, από τις 18 Ιουλίου, το «Jamie Oliver’s Food Revolution» (η εκπομπή που έφερε πραγματική επανάσταση στον αμερικανικό τρόπο διατροφής) και από τις 26 Ιουλίου το «Jamie Oliver 30 Minute Meals», με το διάσημο chef να επιστρέφει στην κουζίνα σε μια μάχη ενάντια στο χρόνο. Αμέσως μετά, στις 19:20, γερές δόσεις από τον πρώτο κύκλο της αγαπημένης ιατρικής σειράς, «Grey’s Anatomy», (από 18 Ιουλίου).


Στο Eurosport:
Μετά τους κλασικούς ανοιξιάτικους γύρους ποδηλασίας, το Eurosport αφιερώνει όλο τον Ιούλιο στη σπουδαιότερη παγκόσμια ποδηλατική δοκιμασία, το Γύρο της Γαλλίας, με 80 ώρες ζωντανής αναμετάδοσης.


Στο FX:
Την Τετάρτη 6 Ιουλίου στις 21:45, τα ατίθασα αγόρια του «Sons of Anarchy» μας αποχαιρετούν προσωρινά με ένα τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο, ενώ οι δικηγόροι του «Law and Order», της σειράς με τις δεκάδες υποψηφιότητες στα βραβεία ΕΜΜΥ, έρχονται στο FX κάθε βράδυ στις 22:30 από τις 5 Ιουλίου.


Στο Universal Channel:
Οι τηλεθεατές θα απολαύσουν έναν ολονύχτιο μαραθώνιο μεγάλων ταινιών με τέρατα, που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 22:00. «Ο Καρχαρίας του Βάλτου», «Τα Σαγόνια της Γης», «Η Απειλή», «Ζώνη Πυρός», είναι μόνο μερικές από αυτές.