Εξοικονομήστε 50% στο Adobe Creative Suite CS5.5 Production Premium ή Adobe Premiere Pro CS5.5.


adobeΗ Adobe Systems Incorporated παρουσίασε την αναβάθμιση του προγράμματος για επαγγελματίες video που έχουν αγοράσει οποιαδήποτε έκδοση του Apple® Final Cut Pro ή Avid Media Composer και θέλουν να υιοθετήσουν τα κορυφαία επαγγελματικά εργαλεία video του Adobe®—Creative Suite® CS5.5 Production Premium ή Premiere® Pro CS5.5. Οι πελάτες αυτοί θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν 50% στο κόστος των παραπάνω προγραμμάτων που παρουσιάστηκαν τον Απρίλιο του 2011.


Το Adobe Creative Suite 5.5 Production Premium έχει δημιουργηθεί από επαγγελματίες για επαγγελματίες και αποτελεί μια πλήρη σουίτα video με εργαλεία για ενίσχυση της μαζικής παραγωγής και αύξηση της ταχύτητας της ροής εργασιών post production των επαγγελματιών video και ήχου. Η δυναμική Adobe Mercury Playback Engine, που εισήχθη στο Adobe Premiere Pro CS5, επιτρέπει στους χρήστες να αυξήσουν την ταχύτητα υλοποίησης των έργων, να παίρνουν real-time feedback και να δουλεύουν αποτελεσματικότερα σε αναλύσεις 4k και υψηλότερες σε laptops και σταθμούς εργασίας.


Η Adobe οδηγεί τις εξελίξεις σε λύσεις επεξεργασίας με το Adobe Premiere Pro CS5.5 καθώς μειώνει τους χρόνους για τους χρήστες και περιορίζει την ανάγκη για αλλαγή κώδικα σε αρχείο που προέρχεται από υλικό DSLR. Οι εκδότες μπορούν επίσης να αξιοποιήσουν τα προγράμματα Adobe After Effects® και Adobe Photoshop® για να ενσωματώσουν οπτικά εφέ και σταθερές εικόνες στις εργασίες τους. Για πελάτες που χρησιμοποιούν άλλα προγράμματα επεξεργασίας, το Adobe Premiere Pro CS5.5 περιλαμβάνει Final Cut Pro και Avid keyboard shortcuts για να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους χρήστες.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.adobe.com/products/premiere/switch.