H Thinkdigital ενισχύει το κανάλι Modern Family με Infokids.gr, Mamakid.gr και Familylife.gr.


ThinkdigitalΜε 3 νέα sites, που έχουν ως κύριο θεματικό περιεχόμενο τους νέους γονείς και το παιδί, από τη βρεφική έως την εφηβική ηλικία, εμπλουτίζεται το επιτυχημένο κανάλι στόχευσης Modern Family της Thinkdigital.


Τα infokids.gr, mamakid.gr και familylife.gr, αποτελούν ελκυστικές, αξιόπιστες και έγκυρες πηγές πληροφόρησης για τις γυναίκες, πριν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και για την οικογένεια γενικά με έμφαση στους νέους γονείς με παιδιά.


Αποτελούν πολύτιμα εργαλεία, για τις μαμάδες, τους μπαμπάδες που αναζητούν χρήσιμες πληροφορίες, απόψεις και συμβουλές σχετικά με την ανάπτυξη, την υγεία, την ψυχολογία, τη διατροφή και διασκέδαση των παιδιών τους.


Η προσθήκη των νέων sites αυξάνει κατά 40% την κάλυψη του Modern Family channel, δίνοντας πλέον τη δυνατότητα στους διαφημιζομένους να επικοινωνήσουν με περισσότερους από 450.000 μοναδικούς χρήστες. Το Modern Family επίσης απαρτίζουν το paidorama.gr, lovebaby.gr, lovecooking.gr, greekcook.gr, houselife.gr, ftiaxto.gr και diytv.gr.