Η On Telecoms διοργανώνει νέο διαγωνισμό στο Facebook μετά τη μεγάλη ανταπόκριση στον διαγωνισμό για τα 4 χρόνια On.


FB_FerrariO διαγωνισμός ‘Ταχύτητα στο «κόκκινο» από την On’ θα αναδείξει με κλήρωση δέκα νικητές, που θα κερδίσουν από ένα συναρπαστικό “Ferrari Experience”, καθώς και το DVD με την εμπειρία τους.


Όσοι ενδιαφέρονται δεν έχουν παρά να κάνουν “Like” στην επίσημη σελίδα της On Telecoms στο Facebook www.facebook.com/OnTelecoms και στη συνέχεια να απαντήσουν πού ή/ και με ποιον θα πήγαιναν βόλτα με μία Ferrari. Όσο πιο δημιουργικές και πρωτότυπες οι συμμετοχές, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να συγκεντρώσουν ψήφους και να κερδίσουν.


Από την κλήρωση θα αναδειχτούν 10 νικητές, καθένας από τους οποίους θα κερδίσει μία συναρπαστική εμπειρία οδήγησης με μία Ferrari 360 Modena. Σε όλη τη διάρκεια της οδήγησης, ο κάθε νικητής θα συνοδεύεται από έναν έμπειρο συνοδηγό που θα του δίνει tips για επαγγελματική οδήγηση. Στο τέλος, καθένας από τους νικητές θα λάβει αναμνηστικό Certificate καθώς και ένα DVD με την οδήγησή του.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός δεν περιορίζεται μόνο σε συνδρομητές της On Telecoms, αλλά σε όλους τους φίλους της επίσημης σελίδας της εταιρείας στο Facebook. Μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, η On Telecoms βρίσκεται καθημερινά σε επαφή με τους χιλιάδες φίλους της, προκειμένου να τους ενημερώνει για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, ενδιαφέροντα και πρακτικά internet tips, διαγωνισμούς, ενημέρωση για τις νέες υπηρεσίες της On, τα highlights της ON TV και άλλα πολλά.


O διαγωνισμός ‘Ταχύτητα στο «κόκκινο» από την On’ διαρκεί έως τις 20 Ιουλίου.