Το dot s χαρακτηρίζεται από τον εντυπωσιακό του σχεδιασμό και την μεγάλης διάρκειας μπαταρία του.


Packard Bell Dot s purpleΗ νέα συλλογή dot s της Packard Bell προκαλεί αμέσως την προσοχή με το μοναδικό της στιλ και τα εντυπωσιακά της χρώματα. Τα στοιχεία της φύσης αποκτούν πλέον μορφή. Για εκείνους που ενδιαφέρονται για το στιλ, όσον αφορά στον προσωπικό τους φορητό υπολογιστή, το νέο Packard Bell dot s ενισχύει τη συνολική αίσθηση της φύσης σε μια κομψή σχεδίαση.


Παραπέμπει τη σκέψη στην αίσθηση του νερού: λεπτές σταγόνες βροχής κατρακυλούν στα παράθυρα, δημιουργώντας εναλλασσόμενα και συμμετρικά σχήματα στο κάλυμμα. Τα χρώματα του νέου Packard Bell dot s είναι επίσης εμπνευσμένα από τη φύση.


Το River Black φέρνει στο νου ένα ποτάμι μέσα στη βαθιά νύχτα, που φωτίζεται από το φως του φεγγαριού και δημιουργεί στίγματα φωτός. Το Galaxy White φέρνει τη φαντασία σας κοντά στο απίστευτο θαύμα του Γαλαξία. Το λευκό του πάγου αναπαριστά τον ωκεανό του γαλαξία, δίνοντας μια απόλυτη αίσθηση φουτουριστικού στιλ. Το Mysterious Purple αιχμαλωτίζει τη μαγική και μυστηριώδη αίσθηση των αποχρώσεων του ηλιοβασιλέματος και διατίθεται με πληκτρολόγιο και στήριγμα παλάμης σε μαύρο ή λευκό χρώμα. Το Perfume Pink συμβολίζει τα φρέσκα λουλούδια και το ανθισμένο μπουκέτο ενός ακριβού αρώματος, δίνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και πολυτέλειας.


Η προσεγμένη κομψότητα του νέου Packard Bell dot s ενισχύεται από την προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Το στήριγμα παλάμης αντικατοπτρίζει το μοτίβο του καλύμματος, ενώ η επιφάνεια του πληκτρολογίου ακολουθεί το εξωτερικό χρώμα.


Το νέο Packard Bell dot s είναι σχεδιασμένο για απόλυτη ελευθερία. Εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ (πάχος περίπου 1 ίντσα και βάρος 1,2 κιλά), είναι ακόμη μικρότερο κι από ένα περιοδικό (περίπου 25 x 18 cm). H μπαταρία διαρκεί μέχρι 8 ώρες με μία μόνο φόρτιση και σας απαλλάσσει από την ανάγκη να ψάχνετε πρίζα. Ο επεξεργαστής χαμηλής κατανάλωσης Intel Atom παρέχει βελτιστοποιημένη εμπειρία πολλαπλών εργασιών. Τέλος, ο νέος προσαρμογέας τοίχου αντικαθιστά τον παραδοσιακό μετασχηματιστή: ένα ελαφρύτερο και μικρότερο αξεσουάρ, ιδανικό για να το έχετε πάντα στην τσάντα σας.


Η ενσωματωμένη κάμερα και το μικρόφωνο επιτρέπουν συνομιλία υψηλής ανάλυσης, πρόσωπο με πρόσωπο, με τους φίλους και την οικογένειά σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Η εφαρμογή Packard Bell Social Networks σας επιτρέπει να ελέγχετε την κατάσταση των φίλων σας και να ενημερώνετε τη δική σας στο Facebook, στο YouTube και στο Flickr με ένα απλό κλικ στο ειδικό πλήκτρο.


Η σύνδεση Wi-Fi® και το προαιρετικό Bluetooth 3.0 σας επιτρέπει να συνδέεστε και να μοιράζεστε τα αγαπημένα σας αρχεία με τη μέγιστη δυνατή άνεση και ταχύτητα. Το Packard Bell dot s είναι ιδανικό για πλήρη επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο, καθώς και για προηγμένη αποθήκευση και κοινή χρήση: σκληρός δίσκος έως 250 GB, όλα-σε-1 αναγνώστης καρτών και πλήρης έκδοση του Adobe® Photoshop Elements 9 είναι κάποια μόνο από τα χαρακτηριστικά του. Επιλέξτε από την πλούσια ποικιλία χρωμάτων και αποκτήστε το νέο σας Packard Bell dot s σε καταστήματα στην Ευρώπη, σε εκτιμώμενη τιμή λιανικής που ξεκινά από τα 249 €.