Μετά την επιτυχία του HP IQ500 TouchSmart PC, η HP λανσάρει το HP IQ800 TouchSmart PC και προσφέρει την απόλυτη ψηφιακή εμπειρία ενός υπολογιστή αφής.

hp_touchsmart-iq800pcΜε τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του ενιαίου πλαισίου στο χρώμα του μαύρου και κομψούς ασημί τόνους στις άκρες, το HP IQ800 διαθέτει μία πρωτοποριακή τεχνολογία οθόνης αφής, που επιτρέπει στο χρήστη να αλληλεπιδρά άμεσα με την οθόνη, με το άγγιγμα των δακτύλων του. Χάρη στην TouchSmart Software Suite, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας με ελαφρές κινήσεις των δακτύλων, να σύρετε τα αγαπημένα σας τραγούδια στις λίστες αναπαραγωγής, να παρακολουθήσετε βίντεο και να αφήσετε χειρόγραφα σημειώματα κατευθείαν πάνω στην οθόνη.
Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:
• Εντυπωσιακή οθόνη 25,5 ιντσών, full HD, με ανάλυση 1900×1200, οδηγό Blu-ray, hardware-encoded TV tuner και προαιρετικό κιτ στήριξης στον τοίχο
• Τέσσερα ηχεία ψηφιακής ενίσχυσης για ήχο υψηλής ποιότητας
• Ενσωματωμένο Pocket Media Drive bay το οποίο παρέχει επιπλέον χώρο στο φορητό δίσκο
• Ισχυρό επεξεργαστή Intel® Core™ 2 Duo και γραφικά NVIDIA® GeForce™ 9600M GS HD με τεχνολογία PureVideo® HD
• Δυνατότητα μετακίνησης προς τα πάνω ή κάτω και φωτισμός πολλαπλών ρυθμίσεων
Το IQ800 επίσης κάνει πραγματικότητα το οικιακό κομπιούτερ του ενός καλωδίου, καθώς διαθέτει ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο χαμηλού προφίλ, όπως και ενσωματωμένες τεχνολογίες Wi-Fi και Bluetooth®.