H νεότερη έκδοση της εφαρμογής της TomTom έρχεται με επιλογή σχεδιασμού μέχρι 5 στάσεων ως μέρος μιας ευρύτερης διαδρομής.


Landscape_Iphone_appΗ TomTom παρουσίασε πρόσφατα την έκδοση 1.8. της εφαρμογής της για το iPhone, με ένα ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό: τις πολλαπλές στάσεις. Διαθέσιμο για πρώτη φορά στην εφαρμογή της TomTom, το χαρακτηριστικό αυτό διευκολύνει τους οδηγούς να πραγματοποιούν πολλές στάσεις σε μια διαδρομή, επιτρέποντας την προσθήκη μέχρι πέντε σημείων στάσης στο σχεδιασμό του ταξιδιού τους.


Οι διαδρομές με πολλές στάσεις επιτρέπουν στους οδηγούς να σχεδιάσουν μια διαδρομή σε ένα βενζινάδικο ή μια παράκαμψη για να πάρουν μαζί τους κάποιον φίλο, ως μέρος ενός μεγαλύτερου ταξιδιού. Έτσι απαλλάσσονται από την ενόχληση του να εισάγουν κάθε φορά μια καινούργια διαδρομή και διαθέτουν μια ακριβή εκτίμηση του προβλεπόμενου χρόνου που χρειάζεται για να φθάσουν στον τελικό προορισμό τους.


iPhone4_GRΗ καινούργια έκδοση της εφαρμογής δίνει στους χρήστες τον τελευταίο χάρτη που περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες αλλαγές στους δρόμους.


Η νεότερη έκδοση της εφαρμογής της TomTom για το iPhone περιλαμβάνει ακόμα όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά των προηγούμενων εκδόσεων. Προσφέρει:
– Τους πιο ακριβείς χάρτες TomTom, χωρίς την ανάγκη για σήμα κινητής τηλεφωνίας
– Καθημερινές δωρεάν ενημερώσεις χάρτη μέσω του MapShare
– Αξιόπιστους χρόνους πλοήγησης στον προορισμό σας για όλες τις ώρες της ημέρας με τη λειτουργία IQ Routes
– Ξεκάθαρη και ακριβή φωνητική πλοήγηση, ενώ είστε στο τηλέφωνο, χάρη στην υποστήριξη λειτουργιών Multitasking από το iOS
– Απρόσκοπτη ενοποίηση με τις επαφές, τις φωτογραφίες, τη μουσική, τα email και το ημερολόγιο του iPhone σας, συμπεριλαμβανομένου του χαρακτηριστικού πλοήγησης σε φωτογραφία.


Διαθεσιμότητα και τιμή
Η έκδοση 1.8 της εφαρμογής της TomTom για το iPhone είναι διαθέσιμη για αγορά από το App Store. Η έκδοση με χάρτες Ελλάδας της εφαρμογής είναι διαθέσιμη σήμερα για τους χρήστες iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G και iPod touch μέσω της σελίδας www.tomtom.com/tomtom-app, στην τιμή των 49.99€.