Επιτυχημένες επιχειρηματικές πρακτικές για τους σύγχρονους managers προτείνει ο “γκουρού” της στρατηγικής επιχειρήσεων, σε ειδική εκδήλωσή της Microsoft.

MicrosoftΕκδήλωση για τα υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων οργανώνει η Microsoft Ελλάς με θέμα «Performance Management: The Key to Successful Leadership» και κεντρικό ομιλητή έναν από τους κορυφαίους ακαδημαϊκούς παγκοσμίως σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων και καθηγητή του Harvard Business School, τον Dr. Robert Kaplan. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου, από τις 9:30 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ., στην Αίθουσα «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ενώ η είσοδος προϋποθέτει την επίδειξη πρόσκλησης.

Ο Dr. Kaplan ειδικεύεται σε θέματα performance management για τη βελτιστοποίηση των πρακτικών που ακολουθούνται στην προσπάθεια επίτευξης των στρατηγικών επιχειρηματικών στόχων. Στο πλαίσιο αυτό, ο Dr. Kaplan θα παρουσιάσει τη μεθοδολογία, η οποία συντελεί στην αποτελεσματική υλοποίηση της στρατηγικής επιχειρήσεων και οργανισμών και διασφαλίζει την πλέον αποδοτική επιχειρησιακή λειτουργία. Παράλληλα, θα αναφερθεί διεξοδικά στα πλεονεκτήματα της εφαρμογής της δημοφιλούς θεωρίας «Balance Scorecard», ως ένας από τους υπεύθυνους για την ανάπτυξη της. Ο Dr. Kaplan έχει βραβευτεί για το έργο του από αρκετούς οργανισμούς-φορείς και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους θεωρητικούς σε θέματα στρατηγικής επιχειρήσεων, έχοντας συμπεριληφθεί στη λίστα «Top 25 Business Thinkers 2005» των Financial Times, καθώς επίσης και στη λίστα «Top 50 Thinkers and Writers on Management Accountants» του Accenture Institute for Strategic Change για τα έτη 2002 και 2003.

Σε συνέχεια της παρουσίασης του Dr. Kaplan, o κ. Joey Fitts, Senior Business Development Manager, Microsoft’s Global Business Intelligence Strategy Team, θα αναφερθεί στις πρακτικές εφαρμογές της θεωρίας «Balanced Scorecard» παρουσιάζοντας την επιχειρηματική πρόταση της Microsoft όσον αφορά σε performance management λύσεις. Η συγκεκριμένη πρόταση αποτελεί μια ολοκληρωμένη, ενοποιημένη λύση διαχείρισης επιχειρηματικών πληροφοριών, υποστηρίζοντας το σύνολο του οργανισμού και προσφέροντας τα απαραίτητα εργαλεία και πόρους για τη λήψη αποφάσεων, εξασφαλίζοντας την επιτυχή υλοποίηση των προσδιοριζόμενων στόχων.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι ο ΟΤΕ με το σύνολο ολοκληρωμένων λύσεων ΟΤΕbusiness και η DIS.