Η Acer επιταχύνει το καθημερινό multitasking με τα νέα notebooks Aspire 7560, 5560 και 4560.


Aspire x560_1Η Acer, προκειμένου να ικανοποιήσει αυτές τις απαιτήσεις αλλά και για να καλύψει όλες τις ανάγκες των χρηστών, σχεδίασε τα Aspire 7560, 5560 και 4560, που ενσωματώνουν τη νέα τεχνολογία 2011 VISION της AMD.
Η νέα σειρά Aspire x560 περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεται κανείς για μέγιστη εμπειρία ψυχαγωγίας, αλλά και υψηλές επιδόσεις, έτσι ώστε να είναι παραγωγικός αλλά ταυτόχρονα να το διασκεδάζει κιόλας, είτε βρίσκεται στο σπίτι του, είτε εκτός. Με απλό πλην όμως πολύ όμορφο σχεδιασμό που περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, η σειρά παρέχει μέγιστες αποδόσεις, υπέροχο ήχο και γραφικά, αλλά και πολλαπλές δυνατότητες διασύνδεσης.


Οι μεγάλες επιδόσεις και το multitasking διασφαλίζονται από τους επεξεργαστές AMD Fusion A-Series Accelerated Processing Units (APUs), σε συνδυασμό με τις τελευταίας γενιάς κάρτες γραφικών της AMD που προσφέρουν δυναμικά γραφικά προσαρμοσμένα στις εφαρμογές και με χαμηλή κατανάλωση ισχύος. Το αποτέλεσμα είναι η μέγιστη απόδοση και η ανεπανάληπτη ψυχαγωγία HD με ασυναγώνιστη ποιότητα απεικόνισης που καθιστά τη νέα σειρά x560 τέλεια για οποιαδήποτε χρήση.


Για πραγματική εμπειρία ψυχαγωγίας τα νέα notebooks της σειράς x560 παρέχουν κινηματογραφική απόλαυση ταινιών μέσω του προαιρετικού Blu-ray Disc™ drive, ενώ το Dolby Advanced Audio v2 προσφέρει απίστευτη ακουστική εμπειρία. Επαγγελματικά συντονισμένος, ειδικά για notebooks, ο προηγμένος ήχος Dolby, δημιουργεί καλύτερη ακουστική εμπειρία που δίνει στους χρήστες βέλτιστη ακουστική παραγωγή σε οποιαδήποτε περιεχόμενο ή εφαρμογή. Με την προσθήκη θύρας HDMI μπορείτε να συνδέεστε βολικά σε οποιοδήποτε σύστημα υψηλής ευκρίνειας μέσω μιας ενιαίας σύνδεσης καλωδίων και είστε έτοιμοι για μια θαυμάσια εμπειρία ψυχαγωγίας, μια αληθινή απόλαυση για τις αισθήσεις σας.


Επιπλέον η σειρά Aspire x560 ενσωματώνει το clear.fi, το νέο σύστημα media sharing της Acer. Οπουδήποτε και να βρίσκεται ο χρήστης, μέσω του clear.fi μπορεί να διαχειρίζεται, να μοιράζεται και να απολαμβάνει όλα τα αρχεία πολυμέσων που είναι αποθηκευμένα στις clear.fi συσκευές. Η Clear.fi είναι μια cross-platform λύση για τη διανομή και την απόλαυση μέσων που λειτουργεί κατ’ ευθείαν από το σύστημα, που αυτόματα ανιχνεύει τις συσκευές clear.fi που συνδέονται με το ασύρματο οικιακό δίκτυο και έπειτα επιτρέπει τη χρήση όλου του ψηφιακού περιεχομένου που είναι αποθηκευμένο στις συσκευές Clear.fi.


Η σειρά περιλαμβάνει τρεις διαστάσεις – 43.9 cm (17.3”) για το Aspire 7560, 39.5 cm (15.6”) για το Aspire 5560 και 35.5 cm (14”) για το Aspire 4560 – με high-definition Acer CineCrystal™ LED backlit οθόνες. Με 16:9 aspect ratio και υψηλή ευκρίνεια, η νέα σειρά Aspire x560 διασφαλίζει άψογη απεικόνιση οπουδήποτε.


Η σειρά διατίθεται σε δύο χρώματα, μαύρο και μπλε, ενώ έχει ειδική επίστρωση για να αποφεύγονται οι γρατσουνιές και τα δακτυλικά αποτυπώματα, αναβαθμίζοντας έτσι περαιτέρω την εμφάνισή τους. Τα μοντέλα ενσωματώνουν πληκτρολόγιο με μεγάλα πλήκτρα για μέγιστη εργονομία στην πληκτρολόγηση. Το multi-gesture touchpad επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη πλοήγηση, ενώ τα πλήκτρα ελέγχου προσφέρουν ευκολότερη πρόσβαση στην ψυχαγωγία. Επιπλέον τα Aspire 7560 και 5560 ενσωματώνουν αριθμητικό πληκτρολόγιο για την εύκολη πληκτρολόγηση και την ενίσχυση της παραγωγικότητας.


Ενώ οι ισχυροί επεξεργαστές επιταχύνουν την παραγωγικότητα, τα 8GB DDR3 μνήμης εξασφαλίζουν μία εξαιρετικά γρήγορη ανταπόκριση και εύκολο χειρισμό του multitasking. Όσον αφορά στην αποθήκευση, οι σκληροί δίσκοι μεγάλης χωρητικότητας (μέχρι 1.5TB σε δύο δίσκους στο Aspire 7560) μπορούν εύκολα να αποθηκεύσουν κάθε ψηφιακό αρχείο. Ο multi-in-one card reader υποστηρίζει όλες τις νέες συσκευές αποθήκευσης και επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη μεταφορά δεδομένων.


Εξοπλισμένα με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες ασύρματης και ενσύρματης διασύνδεσης, τα νέα μοντέλα σας συνδέουν με όλο τον κόσμο: σύνδεση δικτύων 802.11b/g/n WI-FI CERTIFIED®, προαιρετικό Bluetooth® 3.0+, καθώς και Gigabit LAN. Επιπλέον, η ενσωματωμένη Acer Crystal Eye high-definition 1.3MP webcam καθώς και το ενσωματωμένο μικρόφωνο προσφέρουν βίντεο και ήχο και είναι ιδανικά για να συνδέεστε πρόσωπο με πρόσωπο με τους φίλους σας και τις επαφές σας σε όλο τον κόσμο. Τέλος να σημειώσουμε την ύπαρξη combo audio jack, που λειτουργεί με το Acer smart handhelds headset και προσφέρει hands free ελευθερία και υψηλή ποιότητα ήχου τόσο για την ακρόαση μουσικής, όσο και κατά τη διάρκεια κλήσεων.