Ο νέος σαρωτής απευθύνεται σε ομάδες εργασίας και προσφέρει ασπρόμαυρες και έγχρωμες σαρώσεις με ταχύτητα που φθάνει τις 30 σελίδες ανά λεπτό!

canon-dr-3010cΗ Intersys Α.Ε., η επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Canon στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου σαρωτή imageFORMULA DR-3010C. Ο DR-3010C προσφέρει δυνατότητα σάρωσης 30 σελ./λεπτό και αποτελεί τον ταχύτερο σαρωτή της Canon για ομάδες εργασίας στην κατηγορία του. Ο DR-3010C είναι κατάλληλος για τη διεκπεραίωση ζωτικής σημασίας εργασιών, όπως η σάρωση τιμολογίων και αιτήσεων, αλλά και για τη διαχείριση κάθε είδους απαιτήσεων σάρωσης σε καθημερινή βάση.

Ιδανικός για επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους, ο DR-3010C επιτρέπει στους χρήστες να σαρώνουν, να αρχειοθετούν και να μοιράζονται εύκολα τα έγγραφα του γραφείου σε μία ποικιλία μορφών. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα προγραμματισμού εννέα διαφορετικών εργασιών μέσω του προηγμένου μενού εργασιών. Οι καθημερινές εργασίες, όπως η σάρωση σε διευθύνσεις email, σε εκτυπωτές, ή PDF με δυνατότητα αναζήτησης, εκτελούνται με το πάτημα ενός πλήκτρου, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και δίνοντας νέα ώθηση στην παραγωγικότητα των εργαζομένων.

Ο στιβαρός και αξιόπιστος DR-3010C είναι απόλυτα ικανός να ανταποκριθεί ακόμα και στις πιο απαιτητικές εργασίες, με προτεινόμενο ημερήσιο όγκο εργασιών 3.000 σαρώσεις. Ο σαρωτής προσφέρει επίσης αυξημένη αποτελεσματικότητα και προηγμένες λειτουργίες επεξεργασίας στις οποίες περιλαμβάνονται η αναγνώριση προσανατολισμού του κειμένου, η αυτόματη ανίχνευση μεγέθους και η διόρθωση κλίσης, καθώς και η αυτόματη ανίχνευση χρώματος, η οποία επιτρέπει τη μείωση του μεγέθους του σαρωμένου αρχείου για ταχύτερη σάρωση και επεξεργασία των επαγγελματικών εγγράφων.

Ο DR-3010C συνοδεύεται επίσης από ένα εκτενές πακέτο εφαρμογών λογισμικού, το οποίο περιλαμβάνει τις εφαρμογές CapturePerfect, OmniPage, PaperPort και Adobe Acrobat Standard, επιτρέποντας στους χρήστες όχι μόνο να σαρώνουν, αλλά και να αρχειοθετούν και να διαχειρίζονται τα σαρωμένα έγγραφα. Οι χρήστες λαμβάνουν επίσης την εφαρμογή BizCard Reader, η οποία επιτρέπει τη σάρωση και την προσθήκη χαρακτηρισμών στις επαγγελματικές κάρτες για τη δημιουργία μίας βάσης δεδομένων επαφών με πλήρεις δυνατότητες αναζήτησης.

Ο Sean Suematsu, διευθυντής του Ευρωπαϊκού τμήματος Business Solutions Marketing, DIMS της Canon Europe δηλώνει, “Η Canon έχει μακρόχρονη παρουσία στην αγορά των προϊόντων σάρωσης και είναι αφοσιωμένη στην ενδυνάμωση και την περαιτέρω εξέλιξη αυτής της παράδοσης. Η προσθήκη του σαρωτή DR-3010C στη σειρά imageFORMULA της Canon υπογραμμίζει αυτή την αφοσίωση, καθώς και τη δέσμευση της Canon να προσφέρει μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα σαρωτών που θα ικανοποιούν κάθε επαγγελματική ανάγκη. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της InfoSource, η αγορά των σαρωτών εγγράφων υψηλής ταχύτητας θα παρουσιάσει άνοδο η οποία θα υπερβαίνει το 10 τοις εκατό μέχρι το 2012 και η Canon διαθέτει τα κατάλληλα μέσα ώστε να ανταποκριθεί και σε αυτή την απαίτηση.”