Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η αναζήτηση αγαπημένων προορισμών μέσα από τα My Special Places που ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό η Navigon.


Navigon My special Places Winning Picture of 1st monthΜόνο από την Γερμανία συγκεντρώθηκαν ήδη 220 τοποθεσίες, ενώ συνολικά έχουν προταθεί 357 σημεία από χώρες όπως η Αυστρία, Αυστραλία, Κροατία, ΗΠΑ ακόμη και από τα νησιά Μπαρμπάντος. Η διαδικασία συνεχίζεται και μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου 2011 οι χρήστες μπορούν να προτείνουν τη δική τους αγαπημένη τοποθεσία. Στο τέλος όλα τα μέρη που θα συγκεντρωθούν στο MySpecial Places θα αναρτηθούν προς download μέσα από το Navigon Fresh.


Στις αρχές Μαΐου η Navigon καλούσε όλους τους χρήστες να καταχωρήσουν τον αγαπημένο τους προορισμό ανά εποχή του χρόνου στο «Νavigon MySpecial Places» και να κερδίσουν πλούσια δώρα. Έκτοτε έχουν καταχωρηθεί εκατοντάδες αγαπημένοι προορισμοί στο www.navigon.com/myspecial places. Από αυτούς οι 360 έχουν πλήρεις πληροφορίες.


Οι πρώτοι νικητές και ευκαιρίες για νέα δώρα
Κάθε μήνα η Navigon κληρώνει πλούσια δώρα μεταξύ των συμμετεχόντων. Το Μάιο νικητές είναι οι αποστολείς των προορισμών «The Atlantic Road/Norwegen», της γέφυρας «Sellin/Rügen» και το «Ινδιάνικο Πηγάδι της Καρλσρούης». Ωστόσο οι κληρώσεις συνεχίζονται και όσοι συμμετέχουν έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα, στέλνοντας τους αγαπημένους προορισμούς μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2011.


Αγαπημένες προτάσεις για όλες τις εποχές του χρόνου
Όλοι μπορούν να συμμετέχουν με τον αγαπημένο τους προορισμό. Κάντε κλικ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.navigon.com/myspecialplaces ή στείλτε ένα μήνυμα στη Navigon μέσω μιας καρτ ποστάλ, αν βρίσκεστε στις διακοπές σας. Η καλοκαιρινή έκδοση είναι ήδη έτοιμη και από τα μέσα Ιουλίου θα είναι και διαθέσιμη προς download. Στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση θα βρείτε και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την σωστή εισαγωγή του αγαπημένου σας προορισμού. Εκεί μπορεί κανείς να δει και μία μικρή ταινία με ιδέες και προτάσεις για αγαπημένους προορισμούς. Να σημειώσουμε επίσης ότι με την καταχώρηση του αγαπημένου προορισμού, οι χρήστες συμβάλλουν σε έναν καλό σκοπό, αφού με κάθε καταχώρηση, η Navigon ενισχύει με 2 ευρώ το ίδρυμα Björn Steiger, που εδώ και 40 χρόνια δραστηριοποιείται στην βοήθεια σε περίπτωση ατυχημάτων.


Τον Ιούλιο θα είναι διαθέσιμη η λίστα με τις πιο όμορφες περιοχές για καλοκαιρινές διακοπές. Τα Navigon MySpecial Places φθινοπώρου, θα διατίθενται τον Οκτώβριο.