O Όμιλος Forthnet προσφέρει Τηλέφωνο, internet και τηλεοπτικό περιεχόμενο με 53,90€ το μήνα.


forthnet_novaΗ υπηρεσία Forthnet 2play Economy για τηλέφωνο και internet μπορεί να συνδυαστεί με τη Nova Sports + Value για το καλύτερο τηλεοπτικό περιεχόμενο για 18 μήνες με 53,90€/μήνα. Επιπλέον, προσφέρεται δωρεάν όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός: Wi-Fi router, ΝovaBox HD 831 & το δορυφορικό πιάτο.


Με την υπηρεσία Forthnet 2play Economy, όλη η οικογένεια μιλάει απεριόριστα με όλα τα σταθερά στην Ελλάδα, σερφάρει με ταχύτητα έως 24Mbps και παρακολουθεί δωρεάν και αποκλειστικά το κορυφαίο Web Streaming πρόγραμμα με επιλεγμένους ποδοσφαιρικούς αγώνες, κορυφαία αθλητικά γεγονότα, ζωντανές εκπομπές.


Παράλληλα, συνδυάζοντας την υπηρεσία Nova Sports + Value απολαμβάνετε όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, το Ελληνικό Πρωτάθλημα της Superleague, τις κορυφαίες Eυρωπαϊκές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, τα πιο δημοφιλή παιδικά κανάλια και τα κορυφαία ντοκιμαντέρ παγκοσμίως. Το υπερθέαμα συνεχίζεται με τις καλύτερες ξένες σειρές, ενημέρωση από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα του κόσμου, αλλά και όλα τα τελευταία μουσικά νέα.


Ακόμη, θα απολαμβάνετε τα μεγάλα ελληνικά κανάλια ελεύθερης λήψης με τέλειο ψηφιακό σήμα, περισσότερα από 150 ελεύθερα κανάλια και θα επιλέγετε ανάμεσα σε περισσότερους από 70 ραδιοφωνικούς σταθμούς. Και όλα αυτά με δωρεάν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και με κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας High Definition, αφού μαζί απολαμβάνετε και δύο μήνες δωρεάν την υπηρεσία Nova HD.


Η προσφορά αφορά το συνδυασμό Forthnet 2play Economy & Nova Sports + Value και ισχύει μέχρι 31/07/2011 για 18μηνη σύμβαση και για όσους συνδυάσουν για πρώτη φορά Forthnet & Nova μαζί. Η προσφορά του Δωρεάν εξοπλισμού ισχύει μόνο για νέους συνδρομητές Nova και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. Μηνιαίο τέλος της υπηρεσίας HD: 4.99€, 2 μήνες Δωρεάν HD για νέους συνδρομητές Nova. Τέλος ενεργοποίησης για ενεργή τηλεφωνική γραμμή: 29,90€. Περισσότερες πληροφορίες στο www.forthnet.gr.