Η Vodafone προσφέρει στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις ολοκληρωμένες λύσεις cloud και ΙΤ επικοινωνίας με το Microsoft Office 365.


office 365_Η Vodafone προσφέρει στους εταιρικούς πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας και ΙΤ, μέσω του νέου Microsoft Office 365 σε συνδυασμό με το σύνολο των ποιοτικών ευρυζωνικών υπηρεσιών που διαθέτει. Το Microsoft Office 365 σε συνδυασμό με της υπηρεσίες της Vodafone αποτελεί την πιο πρόσφατη εξέλιξη της πολυετούς συνεργασίας ανάμεσα στις δύο εταιρείες, η οποία έχει στόχο την από κοινού παροχή άριστων υπηρεσιών επικοινωνίας για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.


Το νέο Microsoft Office 365 σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες ευρυζωνικότητας της Vodafone, δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την παραγωγικότητα τους, ενώ παράλληλα θα μπορούν να κάνουν χρήση τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών με πιο προσιτό τρόπο, μέσω μίσθωσης. Έτσι πλέον, οι υπάλληλοι μίας εταιρείας θα μπορούν να εργάζονται από οπουδήποτε και αν βρίσκονται και σχεδόν με οποιαδήποτε συσκευή και αν διαθέτουν.


Σε μία ανταγωνιστική αγορά, οι προσφερόμενες υπηρεσίες θα βοηθήσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να λειτουργήσουν με άνεση, όπως και οι μεγαλύτεροι ανταγωνιστές τους, αποκτώντας πρόσβαση σε εργαλεία και υπηρεσίες που μέχρι πρότινος ήταν διαθέσιμα μόνο σε μεγαλύτερες εταιρείες.


Το Microsoft Office 365 παρέχει στις επιχειρήσεις cloud πρόσβαση στα τελευταία εργαλεία παραγωγικότητας της Microsoft, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και ημερολογίου, των Διαδικτυακών εφαρμογών του Microsoft Office (Web Apps), εργαλείων συνεργασίας, αποστολής άμεσων μηνυμάτων και online meetings.


Επιπλέον, απελευθερώνει τα στελέχη της εταιρείας από το να αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο και ενέργεια στη συντήρηση πληροφοριακών συστημάτων, επιτρέποντάς τους να επικεντρωθούν πλήρως στην εργασία τους. Ακόμη, η απλή δομή τιμολόγησης παρέχει μεγαλύτερη προβλεψιμότητα κόστους, καθώς και δυνατότητα στις εταιρείες να αναβαθμίζουν ή να περιορίζουν τις υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες τους.