Η Cytech Ε.Π.Ε. ανακοινώνει την άφιξη της νέας έκδοσης της SMS Platform, η οποία περιλαμβάνει μαζί Bulk SMS και Interactive SMS Campaigns.


cytech_2010_logo_bigH SMS Platform είναι ένα εύκολο στη χρήση λογισμικό για SMS Marketing Campaigns και αποτελεί σημαντικό εργαλείο για εταιρίες στον χώρο του Mobile Marketing τόσο στην Ελλάδα, αλλά και σε χώρες της Ευρώπης, Β. Αμερικής, Αφρικής και Ασίας.


Η SMSP παρέχει ένα εύκολο περιβάλλον χρήσης για μαζικές αποστολές SMS, σε μεγάλες ομάδες παραληπτών. Χρησιμοποιείται από εταιρίες marketing, πολιτικά κόμματα, κοινότητες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, καταστήματα λιανικής πώλησης και B2B επιχειρήσεις, αφού μπορεί να καλύψει τις ανάγκες οποιουδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει για ενημερωτικούς και διαφημιστικούς σκοπούς με ένα σύνολο ατόμων, αποστέλλοντας Mobile Coupons ή για άλλες προωθητικές καμπάνιες.


Πιο αναλυτικά, υποστηρίζονται τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά:
• Λεπτομερές Ιστορικό: όλα τα μηνύματα παρουσιάζονται με την κατάσταση παράδοσης τους.
• Αλφαριθμητικός αποστολέα: μπορείτε να ορίσετε οποιαδήποτε τιμή (π.χ. το όνομα μιας εταιρίας) ως αποστολέα των μηνυμάτων σας.
• Υπόλοιπο Χρήστη: ο κάθε χρήστης της πλατφόρμας έχει το δικό του υπόλοιπο SMS για αποστολή μηνυμάτων.
• SMS Τιμοκατάλογος: ορίστε διαφορετική τιμή ανάλογα με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.
• Συναλλαγές Λογαριασμού: Ο χρήστης μπορεί να λάβει αναφορά για το ιστορικό των πληρωμών και τιμολογίων.
• Υποστήριξη χειροκίνητης χρέωσης του χρήστη μέσω του εργαλείου User Balance Correction.


Interactive SMS
H SMS Platform παρέχει μια σειρά από πρωτοποριακές λύσεις για αμφίδρομες SMS υπηρεσίες, προκειμένου να καλύψει το ευρύ φάσμα των αναγκών που υπάρχει, για Mobile Marketing καμπάνιες σήμερα. Η SMS Platform επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να επικοινωνούν απευθείας με τους συμμετέχοντες της κάθε υπηρεσίας, παρέχοντας επιλογές αυτόματης και χειροκίνητης απάντησης και επιπλέον επιλογές ομαδοποίησης συμμετεχόντων για μαζικά SMS. Τα εισερχόμενα μηνύματα επεξεργάζονται και μετατρέπονται με βάση το περιεχόμενο τους. Υπάρχει και η δυνατότητα εξαγωγής ως RSS 2.0 feed.


Επιπλέον, η SMS Platform προσφέρει στους χρήστες της το Ιστορικό συνομιλίας των SMS, μια επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να δουν τα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει οι συμμετέχοντες με την πλατφόρμα.


Με στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο και αναφορές παράδοσης στη διάθεση τους, οι χρήστες μπορούν να αποφασίσουν και να αναδιαμορφώσουν τις παραμέτρους των υπηρεσιών τους χωρίς να χρειαστεί να διακόψουν τις υπηρεσίες τους ή να χάσουν τα εισερχόμενα SMS μηνύματα.


Billing Reports
Η SMS Platform προσφέρει επίσης ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο τιμολόγησης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους διαχειριστές της πλατφόρμας, έτσι ώστε να υπολογίσουν αυτόματα το ποσό που χρειάζεται για να πιστωθεί κάθε ένας από τους πελάτες του (δηλαδή τους χρήστες της πλατφόρμας). Η ίδια η υπηρεσία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και από απλούς χρήστες της πλατφόρμας για να υπολογίσουν τα έσοδα από SMS που έχουν παραχθεί σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους.


User Sign Up
H SMS Platform προσφέρει τη δυνατότητα φόρμας εγγραφής στην υπηρεσία, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργήσουν έναν online λογαριασμό. Με αυτό τον τρόπο μπορεί ο διαχειριστής να ανακατευθύνει τους χρήστες από ένα διαφημιστικό site στην πλατφόρμα εγγραφής , έτσι ώστε στη συνέχεια να μπορούν να δοκιμάσουν και χρησιμοποιήσουν τις SMS υπηρεσίες. Επιπλέον, ο διαχειριστής μπορεί να ελέγξει ακριβώς τι πληροφορίες μπορεί ο κάθε χρήστης να δει και ποιες ενέργειες να εκτελέσει.


Market Proven Software
H SMS Platform προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, δυνατοτήτων και εργαλείων για να δημιουργηθούν ολοκληρωμένες καμπάνιες μέσω SMS. Με ενεργές εγκαταστάσεις σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία, και σύντομα σε Μεξικό και Ταϊλάνδη, δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο καμπάνιες όπως Opinion, Text2Win, Τext4Info , TV Chat / Text2Screen,Ψηφοφορίες, Redirect, και άλλα.


Lisencing
H Cytech Ε.Π.Ε. προσφέρει δύο μοντέλα παραχώρησης άδειας εκμετάλλευσης της πλατφόρμας, προκειμένου να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών της. Παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της πλατφόρμας για περισσότερες πληροφορίες.