Η HP προσφέρει προσιτές mobile λύσεις εκτύπωσης μέσα από πολλαπλές πλατφόρμες και συσκευές που υποστηρίζουν την ευελιξία στην εργασία.


hp eprint 01Η τελευταία σειρά των εκτυπωτών της HP που διαθέτουν την τεχνολογία ePrint επιτρέπει στις επιχειρήσεις -και ιδιαίτερα στους εργαζόμενους γονείς- να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις mobile τεχνολογίες και να εργαστούν με ευελιξία, εξισορροπώντας παράλληλα ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή.


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Ovum’s Global Telecoms Analyzer, οι συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας θα αυξηθούν από τα 5,3 το 2010 στα 7,2 δισεκατομμύρια το 20141, αριθμοί που αντιστοιχούν σε περισσότερες από μια συσκευές για κάθε δύο ανθρώπους. Ένα σημαντικό εμπόδιο που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις αναφορικά με την υιοθέτηση της mobile τεχνολογίας είναι η αδυναμία τους να εκτυπώσουν έγγραφα και να συνδεθούν στο διαδίκτυο απευθείας από μια κινητή συσκευή.


Συχνά οι χρήστες αναγκάζονται να χρησιμοποιούν έναν υπολογιστή ο οποίος πρέπει να είναι συνδεδεμένος σε ένα δικτυωμένο εκτυπωτή για να πραγματοποιήσουν μια συναλλαγή. Η HP εκτιμά ότι το 85% των κατόχων smartphone επιθυμούν να εκτυπώνουν απευθείας από τα τηλέφωνά τους.


HP_ePrint_001Οι εκτυπωτές με την τεχνολογία ePrint χρησιμοποιούν πλατφόρμες οι οποίες βασίζονται στο cloud, συμπεριλαμβανομένων και των HP ePrint, Google Cloud Print και AirPrint, και οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να εκτυπώνουν απευθείας από μια πλειάδα smartphones, tablets και notebooks.


Οι πρωτοποριακές λύσεις εκτύπωσης της HP επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να εκτυπώνουν απευθείας από τις κινητές συσκευές σε ένα εκτυπωτή της HP που διαθέτει την τεχνολογία ePrint μέσα από πολλαπλές πλατφόρμες, όπως:


Η τεχνολογία ePrint της HP επιτρέπει στο χρήστη να στέλνει έγγραφα προς εκτύπωση απευθείας από οπουδήποτε κινητή συσκευή που διαθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία cloud. Κάθε εκτυπωτής της HP με την τεχνολογία ePrint διαθέτει μια μοναδική διεύθυνση email δίνοντας με τον τρόπο αυτό τη δυνατότητα στον αποστολέα να πραγματοποιήσει μια εκτύπωση εύκολα όπως θα έστελνε ένα απλό μήνυμα.


Το AirPrint επιτρέπει στο χρήστη να εκτυπώνει έγγραφα από Apple iOS συσκευές όπως το iPad,το iPhone και το iPod touch.


Επενδύοντας στην κατάλληλη mobile τεχνολογία η οποία βασίζεται στο cloud καθώς και στις συσκευές εκτύπωσης, οι οργανισμοί μπορούν να απολαμβάνουν προνόμια που τους επιτρέπουν να ενισχύσουν τις δυνατότητες της εταιρείας και να προσφέρουν ένα ευέλικτο περιβάλλον εργασίας που θα ενισχύσει και θα βοηθήσει τους εργαζομένους να εξισορροπήσουν μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής τους ζωής.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ποικιλία των εκτυπωτών της HP σειράς Officejet Pro που διαθέτουν την τεχνολογία ePrint, παρακαλούμε επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.hp.com/eur/mybusiness


Όλα τα μοντέλα της σειράς HP Officejet Pro διατίθενται με τρία χρόνια εγγύηση.