Η Packard Bell ανακοινώνει τα νέα μοντέλα της σειράς Packard Bell EasyNote X, με ιδιαίτερο σχεδιασμό.


EasyNote TX05Η σειρά Packard Bell EasyNote X διατίθεται σε δύο μορφές: το EasyNote NX 14 ιντσών και το 15,6 ιντσών. Τόσο το Packard Bell EasyNote NX όσο και το EasyNote TX έχουν συναρπαστικό χρώμα αμμοβολισμένης πλατίνας που αναδεικνύεται από το αλουμίνιο στο κάλυμμα και στο εσωτερικό. Ωστόσο, το EasyNote TX 15,6 ιντσών διαθέτει μια αποκλειστική και απροσδόκητη παραλλαγή που κάνει ξεχωριστή εντύπωση: το εντυπωσιακό κάλυμμα Infinity Blue με αίσθηση υγρού μετάλλου. Χάρη στις κορυφαίες δυνατότητες και τη χρηστικότητα, τις εντυπωσιακές λειτουργίες πολυμέσων, την παρατεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τις εντυπωσιακές εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, η Packard Bell προσφέρει απόλυτη διασκέδαση και ευελιξία μέσω μιας σύγχρονης, αλλά απλής τεχνολογίας.


Το εντυπωσιακό design είναι το βασικό χαρακτηριστικό των νέων μοντέλων Packard Bell EasyNote NX και Packard Bell EasyNote TX. Όλες οι παραλλαγές έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να δίνουν άποψη και προσωπικότητα στη ζωή σας.


Ο συμπαγής σχεδιασμός της σειράς Packard Bell EasyNote X αιχμαλωτίζει το μάτι. Ειδικότερα, το EasyNote NX διαθέτει οθόνη 14 ιντσών σε φόρμα 13 ιντσών, χάρη στο σχεδιασμό της οθόνης χωρίς περιμετρικό πλαίσιο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε αρχεία multimedia με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς συμβιβασμούς στη φορητότητα.


Οι σχεδιαστές της Packard Bell επέδειξαν ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, από τα τρισδιάστατα γυαλιστερά, καμπυλωτά άκρα, μέχρι την περιοχή λειτουργίας και το λεπτό πληκτρολόγιο, το πρωτοποριακό σύστημα ηχείων και το εντυπωσιακό touchpad χωρίς πλαίσιο.


Η οθόνη υψηλής ευκρίνειας (high definition) και τα κορυφαία ηχεία με Dolby® Home Theater, μαζί με τη multimedia optical drive, παρέχουν αξεπέραστη εμπειρία εικόνας και ήχου. Η θύρα HDMI® σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ταινίες Full HD, ενώ με την πλήρη έκδοση του Adobe® Photoshop® Elements 9, η επεξεργασία και κοινή χρήση φωτογραφιών γίνεται παιχνίδι. Με τη θύρα USB 3.0 και τις δύο παραδοσιακές θύρες USB, η μεταφορά και κοινή χρήση multimedia γίνεται 10 φορές ταχύτερη από πριν.


Η σειρά Packard Bell EasyNote X παρέχει την απόλυτη διασκέδαση στην ψηφιακή ζωή. Χάρη στους επεξεργαστές Intel® Core™ 2ης γενιάς, έχει εντυπωσιακές επιδόσεις. Η ενσωματωμένη μπαταρία μεγάλης διάρκειας PowerSmart, που διαρκεί μέχρι 9 ώρες, σας χαρίζει απόλυτη ελευθερία χωρίς καλώδια και πρίζες, για πλήρη φορητότητα. Η κάρτα γραφικών με τεχνολογία αυτόματης εναλλαγής επιμηκύνει τη διάρκεια της μπαταρίας, παρέχοντας εξαιρετικές οπτικές επιδόσεις. Το εργονομικό πληκτρολόγιο κάνει και την παραμικρή λειτουργία πιο εύκολη από πριν: διακοπή, αναπαραγωγή, παύση, έλεγχος φωτεινότητας και πολλά άλλα, με ένα απλό κλικ στα ειδικά πλήκτρα συντόμευσης που θα βρείτε επάνω στα πλήκτρα Fn.


Χάρη στο webcam 1.3 MP HD με εγγραφή HD A/V, απολαμβάνετε κορυφαίο video chatting και εγγραφή βίντεο. Διασκεδάστε σε κοινωνικά σας δίκτυα, όπως το Facebook, το YouTube ή το Flickr, όλα μαζί την ίδια στιγμή, χάρη στη μοναδική εφαρμογή Packard Bell Social Networks. Τέλος, μπορείτε να φορτίζετε τις φορητές σας συσκευές, όπως το κινητό σας τηλέφωνο, χρησιμοποιώντας τις θύρες USB, χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιείτε το Packard Bell EasyNote X, κι έτσι μπορείτε να επικοινωνείτε συνεχώς, όπου κι αν βρίσκεστε. Το Wi-Fi® και το προαιρετικό Bluetooth® 3.0 ολοκληρώνουν την εικόνα.


Τα νέα μοντέλα της σειράς Packard Bell EasyNote X θα είναι διαθέσιμα στις ευρωπαϊκές αγορές τον Ιούνιο 2011, με εκτιμώμενη τιμή που θα ξεκινά από τα 599 €. Η διαθεσιμότητα, η τιμή και τα τεχνικά χαρακτηριστικά διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.