Η Cambo Industries και το Αστεροσκοπείο Αθηνών επιστρέφουν με μια νέα εφαρμογή για συσκευές iPhone και Android, το Meteo.gr Sail.


meteo sailΗ εφαρμογή περιλαμβάνει ιστιοπλοϊκούς μετεωρολογικούς χάρτες για όλη την Ελλάδα, με πληροφορίες για τον άνεμο, τη θερμοκρασία και την ατμοσφαιρική πίεση. Παρέχεται επίσης αναλυτική λίστα με όλες τις θαλάσσιες περιοχές και η δυνατότητα αυτόματου εντοπισμού για κάθε περιοχή που μπορεί να βρίσκεται ο χρήστης.


Η νέα εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να λαμβάνουν ανά πάσα στιγμή πληροφορίες για τις συνθήκες που επικρατούν. Η εφαρμογή υποστηρίζει πέντε γλώσσες (Αγγλικά, Ελληνικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Τούρκικα) και κυκλοφορεί για iPhone και για Android.


Η Cambo Industries ιδρύθηκε το 2009 και είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του Digital Marketing.


Στους πελάτες της συμπεριλαμβάνονται η Olympic Air, Avis, Chevrolet Europe, Kellogg’s Europe, Kimberly Clark, Barilla, καθώς και διαφημιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.