Η διοργάνωση – θεσμός του καλοκαιριού, σας περιμένει και φέτος στα Χανιά, την Επανομή και τον Σχινιά.


12th Forthnet Beach Volley TournamentΟ Όμιλος Forthnet διοργανώνει για 12η συνεχόμενη χρονιά το «Forthnet Group Beach Volley Tournament», με συμμετοχές από όλους εσάς: «Φτιάξτε ομάδα και ξεκινάμε» είναι το σύνθημα για θέαμα, διασκέδαση και εκπλήξεις για όλους.


H διοργάνωση αρχίζει την Παρασκευή 1η Ιουλίου, στην παραλία Αγίων Αποστόλων, στα Χανιά και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 3 Ιουλίου. Δεύτερος σταθμός της διοργάνωσης είναι η παραλία Ποταμού Επανομής (Beach Bar “Mare”) στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 8/7 έως την Κυριακή 10/7. Η διοργάνωση ολοκληρώνεται στην παραλία «Καράβι» στο Σχινιά, την Παρασκευή 15/ 7 έως την Κυριακή 17/7.


Το τουρνουά – θεσμός ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια και σήμερα αποτελεί μια πολύ δυνατή αγωνιστικά διοργάνωση, που προσελκύει αθλητές υψηλών δυνατοτήτων. Ο συναγωνισμός είναι έντονος με δυνατές μάχες πάνω στην άμμο.


Παράλληλα, είναι μια ακόμη έμπρακτη στήριξη του Ομίλου Forthnet στον ελληνικό αθλητισμό, επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό, αλλά και ειδικά στο volley το οποίο επιλέγει να προβάλλει από τα κανάλια Νοvasports. Σε αυτό το πλαίσιο οι τελικοί αγώνες Ανδρών και Γυναικών από τον Σχινιά, θα μεταδοθούν απευθείας από το Νοvasports 4, την Κυριακή 17 Ιουλίου (στις 6 το απόγευμα) ενώ ο Όμιλος Forthnet θα προσφέρει τους αγώνες ζωντανά σε live streaming από το novasports.gr


Ο Όμιλος Forthnet, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και τον πρώην διεθνή αθλητή του Volley και άριστο γνώστη του αθλήματος, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, εγγυώνται την άρτια οργάνωση των αγώνων, την ποιότητα των υποδομών όπου θα διεξαχθεί το τουρνουά, καθώς και την καλύτερη δυνατή φιλοξενία των θεατών. Οι νικητές, πέρα από τη χαρά της συμμετοχής, τα τρόπαια και τα μετάλλια, λαμβάνουν και χρηματικά έπαθλα.


Ο Όμιλος Forthnet διοργανώνει το πρώτο τριήμερο του «12th Forthnet Group Beach Volley Tournament», στην παραλία Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, 1 με 3 Ιουλίου.


Δηλώστε τη συμμετοχή της ομάδας σας, στο www.forthnet.gr/beachvolley2011.