Μία ειδική συσκευασία θα περιέχει το παιχνίδι Xenoblade Chronicles και ένα κόκκινο Classic Controller Pro, με υπογεγραμμένα exclusive posters.


XC Poster 1Στα πλαίσια της κυκλοφορίας του νέου επικού RPG, Xenoblade Chronicles για το Wii Πανευρωπαϊκά στις 2 Σεπτεμβρίου 2011, η Nintendo δημιούργησε ένα περιορισμένο πακέτο του παιχνιδιού. Το πακέτο θα περιλαμβάνει το αναγνωρισμένο από τους κριτικούς παιχνίδι, καθώς και ένα κόκκινο Classic Controller Pro, ενώ η συσκευασία του θα περιλαμβάνει σε εσωτερική εκτύπωση και το εναλλακτικό εξώφυλλο που ψήφισαν οι φίλοι του παιχνιδιού σε πρόσφατη online ψηφοφορία. Επιπλέον, ένας περιορισμένος αριθμός ατόμων που θα προ-παραγγείλουν το παιχνίδι από συγκεκριμένα καταστήματα, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν και τρεις συλλεκτικές αφίσες με ηλεκτρονικό αυτόγραφο του ιδρυτή της Monolith Software, Tetsuya Takahashi.*


Το Xenoblade Chronicles θα σας ταξιδέψει στους εντυπωσιακούς κόσμους των Bionis και Mechonis. Τα απέραντα τοπία προσφέρουν πάνω από 100 ώρες συναρπαστικού παιχνιδιού. Ότι κι αν δείτε στο βάθος μπορείτε να το επισκεφθείτε, έχοντας έτσι πραγματική ελευθερία να εξερευνήσετε και να σχεδιάσετε την πορεία που θα ακολουθήσετε για κάθε αποστολή. Οι μάχες γίνονται σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να περιπλανηθείτε στον ενιαίο κόσμο του παιχνιδιού χωρίς τυχαίες συναντήσεις, ξεχωρίζοντας έτσι απόλυτα το Xenoblade Chronicles από τον κανόνα των παραδοσιακών RPGs.


Το Xenoblade Chronicles ενσαρκώνει έναν κόσμο όπου δύο τιτάνες ο Bionis και ο Mechonis συγκρούονται σε έναν αέναο πόλεμο. Με την πάροδο των αιώνων, τα άψυχα σώματα των δύο τιτάνων παραμένουν και σύντομα η ζωή αρχίζει να εξελίσσεται σε κάθε ένα από τους κόσμους. Οι δύο βασικές φυλές, οι Mechon (μία φυλή robots) και οι Homs (άνθρωποι) είναι εγκλωβισμένες σε μία μάχη για τον έλεγχο του κόσμου. Εσείς μπαίνετε στη μάχη στο πλευρό του Bionis, σε μία προσπάθειά να απωθήσετε την εισβολή ενός τρομακτικού, μηχανικού στρατού και ανακαλύπτετε τα μυστικά ενός μαγικού σπαθιού με το όνομα Monado.


Στα πλαίσια διαδικασίας προ-παραγγελίας, λεπτομέρειες για την οποία θα γίνουν γνωστές όσο πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, όσοι παραγγείλουν την συλλεκτική συσκευασία, αλλά και οι πρώτοι τυχεροί που θα παραγγείλουν την απλή συσκευασία, θα λάβουν τρεις συλλεκτικές αφίσες με concept art από τα απέραντα τοπία και τους χαρακτήρες του Xenoblade Chronicles, όπου η κάθε μία θα φέρει την ηλεκτρονική υπογραφή του Tetsuya Takahashi.