Η Huawei έλαβε το Βραβείο “Προόδου σε Εμπορική Ανάπτυξη” στον Κλάδο Femtocell για την ανάπτυξη της υπηρεσίας “3G Inn” της China Unicom.


Huawei Logo 200 200.gifΗ λύση βασίστηκε στην λύση Femtocell end-to-end της Huawei. Tα Βραβεία Κλάδου Femtocell οργανώνονται κάθε χρόνο από το Femto Forum και επιβραβεύουν εξαιρετικές συνεισφορές στο «οικοσύστημα».


Mέσω της κορυφαίας υπηρεσίας “3G Inn” της China Unicom, η ολοκληρωμένη τεχνολογία Femtocell της Huawei δίνει τη δυνατότητα για σταθερή – ασύρματη υπηρεσία σύγκλισης ευρυζωνικότητας για δίκτυο χωρητικότητας εκατομμυρίων τελικών χρηστών. Μέχρι σήμερα, το δίκτυο Femtocell της China Unicom καλύπτει περισσότερο από τα 2/3 των επαρχιών της Κίνας.


H ολοκληρωμένη λύση Femtocell της Huawei χρησιμοποιεί σημεία πρόσβασης (Access Points), Security Gateway, Access Gateways, και OSS προκειμένου να παρέχει αποτελεσματική πρόσβαση 3G/HSPA+ σε μικρά γραφεία και οικιακά γραφεία, επιχειρήσεις και οικογένειες. Το Femtocell μπορεί να αναπτυχθεί επίσης για τη βελτίωση της κάλυψης και χωρητικότητας hot spot εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Το Femtocell μεταφέρεται, εγκαθίσταται και λειτουργεί εύκολα δίνοντας τη δυνατότητα σε παρόχους να μειώσουν αποτελεσματικά τα κόστη δημιουργίας / εγκατάστασης σταθμού, ενώ βελτιώνει την πρόσβαση και κερδοφορία. Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2011, η Huawei έχει αναπτύξει πάνω από 50 δίκτυα Femtocell σε όλο τον κόσμο.