Το εμπορικό κέντρο River West επιλέγει τα επαγγελματικά συστήματα κλιματισμού Multi V Plus II της LG.


LG LogoH LG ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση των επαγγελματικών μονάδων κλιματισμού Multi V Plus II στο νεότευκτο εμπορικό κέντρο River West, στον Κηφισό, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάιο.


Για τις ανάγκες κλιματισμού των καταστημάτων που φιλοξενούνται στο εμπορικό κέντρο, η LG εγκατέστησε τις πολυδιαιρούμενες αντλίες θερμότητας με μεταβλητή ροή ψυκτικού μέσου (VRF) Multi V Plus II. Ειδικότερα, στα καταστήματα Oxette, Notos Galleries, Intersport, H&/M, Carrefour, Μουστάκας, τοποθετήθηκαν συνολικά 4 εξωτερικές και 86 εσωτερικές μονάδες, ενώ στα καταστήματα Camissima, Carven, Mabo, Sport 2000 και Bata, τοποθετήθηκαν ημικεντρικά συστήματα κλιματισμού.


Η ολοκληρωμένη λύση επαγγελματικού κλιματισμού Multi V Plus II της LG, ανταποκρίνεται πλήρως στα μεταβλητά φορτία των πολυσύχναστων χώρων και επιτυγχάνει τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας, εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα άνεσης για τους επισκέπτες εντός των καταστημάτων και των χώρων του εμπορικού κέντρου.


Επιπλέον, η συνεργασία με το River West εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της LG Ελλάς για τη δυναμική ανάπτυξή της εταιρείας στον τομέα των επαγγελματικών κλιματιστικών συστημάτων και την ενίσχυση της παρουσίας της στην εγχώρια αγορά.