Το Fear 3, το πιο τρομακτικό First Person Shooter κυκλοφορεί για PlayStation 3, PC και Xbox 360.


fear3almaH Alma είναι ζωντανή και ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο μία οντότητα που θα τον καταστρέψει. Πάρτε το ρόλο του Pointman γιου της Alma, και σώστε τον κόσμο από την ολοκληρωτική καταστροφή που πρόκειται να έρθει.


Στο Fear 3 για πρώτη φορά υπάρχει η δυνατότητα πλήρους Multiplayer Co-op. Ο ένας παίκτης αναλαμβάνει τον έλεγχο του γενετικά βελτιωμένου commando-δολοφόνου Point Man και ο άλλος του φρικτού απέθαντου Paxton Fettel. Μπορούν να επιλέξουν να συνεργαστούν ή να ακολουθήσει ο καθένας το δικό του σχέδιο δράσης.


Οι έξυπνοι εχθροί σου συνδυάζουν τακτικές και ρεαλιστική συμπεριφορά ενώ οι μάχες με τις δυνάμεις ασφαλείας σύντομα σε φέρνουν αντιμέτωπο με mechs. Πέρα από τις δυνάμεις ασφαλείας υπάρχει φυσικά το άγνωστο και η φρίκη που μόνο το άρρωστο μυαλό της Alma μπορεί να γεννήσει. Ο υπερφυσικός εχθρός μπορεί να νικηθεί μόνο με υπερφυσικές δυνάμεις ή όπλα ανώτερης τεχνολογίας που θα πρέπει να αποκτήσεις.


Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στον Point Man, τον Fettel την υπόθεση και τα Multiplayer Modes του FEAR 3 δείτε το http://www.zegetron.gr/fear3/.