Η πιο λεπτή τηλεόραση του κόσμου, βρίσκεται, πλέον, και στην Ελληνική αγορά.

sharp_lc65xs1e_profilesharp-lc65xs1eΗ FG Europe ξεκίνησε την διάθεση της LC- XS1, της λεπτότερης τηλεόρασης στον κόσμο, ναυαρχίδας της SHARP στις LCD τηλεοράσεις Aquos. Το κομψοτέχνημα αυτό με την μοναδική ποιότητα εικόνας, έχει πάχος μόλις 23 χιλιοστά, ενώ ο σχεδιασμός φέρει την υπογραφή του καταξιωμένου designer Toshiyuki Kita. Tην ξεχωριστή εμφάνιση συμπληρώνει το επαναστατικό νέο αποσπώμενο σύστημα ηχείων με τους ψηφιακούς ενισχυτές 1-bit που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Pioneer και το οποίο εντυπωσιάζει τόσο με την εμφάνιση όσο και με την απόδοσή του.

Πολύ θα παρομοίαζαν την XS1 με έναν πίνακα, όμως έτσι θα την αδικούσαν καθώς η XS1 μπορεί να μετατραπεί σε όποιον πίνακα επιθυμεί ο κάτοχός της. Απλά εισάγετε τις φωτογραφίες που θέλετε στην υποδοχή USB και η XS1 θα προσαρμόσει αυτόματα την φωτεινότητα της έτσι ώστε να μετατραπεί σε έναν πραγματικό πίνακα εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια.

Τα τεχνολογικά της χαρακτηριστικά οριοθετούν την κορυφή καθώς η οθόνη της έχει ανάλυση Full-HD (1920x1080p) με χρόνο απόκρισης στα 4msec και Κοντράστ που φτάνει στο 1.000.000:1 χάρη στο RGB LED Backlight με Local Dimming ενώ η χρωματική παλέτα της υπερκαλύπτει τα πιο αυστηρά standards (166% of EBU) χαρίζοντας μοναδική ζωντάνια σε κάθε εικόνα. Φυσικά είναι εξοπλισμένη με επεξεργαστές 100Hz ενώ η επεξεργασία της εικόνας γίνεται στα 12bit. Τέλος χάρη στους δέκτες υψηλής ευκρίνειας (επίγειος + δορυφορικός) η συσκευή είναι έτοιμη να απεικονίσει τα χρώματα της ψηφιακής εποχής στην οποία εισερχόμαστε με απαράμιλλη ποιότητα.

Η σειρά XS1 αποτελείται από μοντέλα στις 52 και 65 ίντσες (LC-52XS1E & LC-65XS1E). Όλες οι τηλεοράσεις SHARP κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ιαπωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες www.xs-aquos.com