Τα Navigon City Highlights μας οδηγούν αυτό το μήνα σε μία ιστορική πόλη στη νοτιοδυτική Γερμανία στις όχθες του Ρήνου.


DeutschesEck_KoblenzΗ πόλη έχει ντυθεί ολόκληρη με λουλούδια, αφού φιλοξενεί φέτος την εγχώρια ανθοκομική έκθεση, που προσελκύει γύρω στα 2 εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Μέσα από 400.000 τετραγωνικά μέτρα παρουσιάζονται περί τα 600.000 λουλούδια, σχεδόν 300 είδη δέντρων, καθώς και ένα πολύχρωμο πρόγραμμα από σεμινάρια και μουσικά δρώμενα που συνθέτουν ένα εορταστικό σκηνικό, εξασφαλίζοντας την καλύτερη υποδοχή στο καλοκαίρι.


Ως μία από τις παλαιότερες πόλεις της Γερμανίας, το Κόμπλεντς έχει να μας δείξει πολύ περισσότερα από φυτά και λουλούδια. Με τα Navigon City Highlights μπορούμε να περιηγηθούμε σε όλα τα αξιοθέατα.


Η παλιά πόλη του Κόμπλεντς, έχει φέτος την τιμητική της αφού μεταξύ 1 μέχρι και 3 Ιουλίου, διοργανώνονται πάρτι στους δρόμους και όχι μόνο. Μουσική, χορός αλλά και γαστριμαργικές απολαύσεις προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης. Περισσότερες πληροφορίες στο www.koblenz-touristik.de.


Στα πλαίσια του Mittelrhein Musik Festivals 2011 θα παρουσιαστούν αξιόλογα μουσικά έργα από νέους και παλιούς καλλιτέχνες. Μεταξύ των ηχηρών ονομάτων και η μετζοσοπράνο Eva Vogel που θα παρουσιαστεί στις 25 Ιουνίου σε μια μουσική βραδιά με τραγούδια αγάπης και έρωτα. Περισσότερες πληροφορίες στο www.evavogel.de.


Τα Navigon City Highlights Koblenz περιλαμβάνουν αξιοθέατα, αλλά και θεάματα για πάνω από 450 προορισμούς. Να σημειώσουμε ότι τα City Highlights για το Koblenz, αλλά και για άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, διατίθενται δωρεάν μέσα από το Navigon Fresh, στη διεύθυνση www.navigon.com/fresh.