H Lavisoft Συστήματα Πληροφορικής ολοκλήρωσε την ανάπτυξη και διάθεση στην ελληνική αγορά της νέας λύσης Λογισμικού Info Kiosk Master.


lavisoft-bTo Info Kiosk Master, που αφορά στη Διαχείριση του Ανθρωπίνου Δυναμικού μιας επιχείρησης, αποτελεί επέκταση της οικογένειας του σύγχρονου Λογισμικού συστήματος, HR Master της Lavisoft.


To Info Kiosk Master φροντίζει για την αξιόπιστη ενημέρωση των Εργαζομένων στο χώρο της παραγωγής μίας Βιομηχανίας – Βιοτεχνίας, αλλά και την άμεση εξυπηρέτηση των αιτημάτων τους. Πρόκειται για ένα Client εργαλείο, που σε συνεργασία με ένα Touch Screen Τερματικό (Η/Υ), βοηθά τον εργαζόμενο, μέσω ενός απλού και εύχρηστου Interface, να αποκτά πρόσβαση στο σύστημα και να έχει τη δυνατότητα να πληροφορηθεί στοιχεία που τον αφορούν, όπως υπόλοιπο κανονικής αδείας, πλάνο εργασίας κλπ.


Ταυτόχρονα, δύναται να υποβάλλει και την αίτηση του. Με τον όρο αίτηση εννοούμε ότι ο εργαζόμενος μπορεί να καταχωρήσει στο σύστημα, αίτημα για Κανονική Άδεια, Έγκριση Υπερωρίας, Ειδική Άδεια κλπ. Στη συνέχεια, το σύστημα ενημερώνει μέσω e-mail τον αρμόδιο προϊστάμενο, για την εκκρεμότητα π.χ. αδείας προς έγκριση, και εκείνος με την σειρά του εγκρίνει, αλλάζει ή απορρίπτει το αίτημα. Κατόπιν, υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα να εγκριθεί, αλλαχθεί ή απορριφθεί η αίτηση από τον Τμηματάρχη, ενώ το τελικό αποτέλεσμα παραλαμβάνεται από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και είναι πλέον διαθέσιμο και στον Εργαζόμενο, ο οποίος μπορεί να το πληροφορηθεί μέσω του Info Kiosk Master.