Ο ευρυγώνιος φακός (fisheye), για πανοραμική κάλυψη, αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά της νέας IP κάμερας από την LevelOne.


FCS-3091-v1Η FCS-3091 είναι σχεδιασμένη για εφαρμογές που απαιτούν επιτήρηση ευρύτερων περιοχών από μία κάμερα. Ειδικά οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έχουν να επωφεληθούν από την οικονομικά αποδοτική νέα λύση της LevelOne.


Η LevelOne FCS-3091 είναι σχεδιασμένη για εσωτερική χρήση. Διαθέτει 360 ° fish-eye φακό, ο οποίος εξασφαλίζει την μέγιστη περιμετρική επιτήρηση ιδιαίτερα μεγάλων χώρων. Σε αντίθεση με τις κανονικές κάμερες η FCS-3091 μπορεί να παρακολουθεί μια ευρύτερη περιοχή, όπως για παράδειγμα γραφεία, καταστήματα, αίθουσες υποδοχής, εστιατόρια και αποθήκες σε σταθμούς και αεροδρόμια.


FCS-3091-v1_TopΗ FCS-3091 υποστηρίζει την τελευταία τεχνολογία συμπίεσης H.264 για βελτιστοποίηση της αποθηκευτικής λειτουργίας. Το χαρακτηριστικό PoE (IEEE 802.3af) επιτρέπει την ευελιξία στην εγκατάσταση της κάμερας ακόμη και σε σημεία που δεν υπάρχει ηλεκτρική πρίζα, μειώνοντας έτσι σημαντικά τοπ κόστος της εγκατάστασης. Επιπλέον η κάμερα παρέχει βέλτιστη παρακολούθηση ημέρα και νύχτα, ενώ διαθέτει και ειδική υποδοχή για κάρτες μνήμης (SDHC). Οι θύρες DI/DO διευκολύνουν την σύνδεση με πρόσθετο εξοπλισμό, όπως συστήματα συναγερμού.


Η FCS-3091 διατίθεται με δωρεάν λογισμικό IP CamSecure FCS-9064 (64 κανάλια), ενώ περιλαμβάνει εφαρμογή για Windows Mobile OS καθώς επίσης και δυνατότητα πρόσβασης μέσω Safari Browser για συσκευές iPhone.