Ενισχύει το τμήμα Cisco Business με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς δικτύων και τηλεπικοινωνιών η Cosmos Business Systems, Premier Partner της Cisco.

Πιο συγκεκριμένα, την θέση του προϊσταμένου της επιχειρηματικής μονάδας της Cisco της Cosmos, ανέλαβε ο κος Γιώργος Τσαμούλης , Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Πολυτεχνείου Πατρών, o οποίος είναι παράλληλα πιστοποιημένος μηχανικός της Cisco, με μακρά εμπειρία σε σημαντικές εταιρείες του κλάδου.

Η Cosmos Business Systems , δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επέκταση της συνεργασίας της με την Cisco και το τοπικό γραφείο της Cisco Hellas, μέσω της αύξησης του αριθμού των στελεχών, της τεχνογνωσίας και των πιστοποιήσεων, βελτιώνοντας συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες σχεδιασμού, υλοποίησης και υποστήριξης που παρέχει στους πελάτες της.

Οι κύριοι τομείς ενδιαφέροντος είναι, πέραν των «κλασσικών» δικτυακών λύσεων, λύσεις σε security, σε wireless και λύσεις φωνής (voice) και Unified Communications , όπου πρόσφατα ολοκλήρωσε τον κύκλο των πιστοποιήσεων του προγράμματος Cisco Unified Express.