Υπηρεσία διεθνούς περιαγωγής (International Roaming) με δωρεάν λήψη SMS στο εξωτερικό για τους χρήστες της Q card.

Q card armyΟι συνδρομητές της Q card, παλαιοί και νέοι, όταν βρίσκονται στο εξωτερικό, έχουν πλέον τη δυνατότητα να δέχονται, να πραγματοποιούν κλήσεις καθώς και να ανταλλάσουν γραπτά μηνύματα SMS στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Κύπρος, η Ιταλία, η Βουλγαρία, η Πολωνία, η Αυστρία και άλλες χώρες της Ευρώπης.

Η υπηρεσία διεθνούς περιαγωγής προσφέρεται σε όλους τους χρήστες της Q card χωρίς κανένα κόστος ενεργοποίησης. Η χρέωση εξερχόμενων κλήσεων προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, είναι 0,55€ / λεπτό, ενώ προς τις υπόλοιπες χώρες είναι 2,00€ / λεπτό. Η χρέωση διεθνούς περιαγωγής για τις εισερχόμενες κλήσεις είναι 0,26€ / λεπτό, ενώ η χρέωση αποστολής γραπτών μηνυμάτων είναι η χρέωση αποστολής εθνικού μηνύματος SMS πλέον 0,35€ ανά SMS. Η λήψη SMS είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ο αριθμός των συνεργαζόμενων δικτύων και χωρών στις οποίες είναι διαθέσιμη η υπηρεσία διεθνούς περιαγωγής της Q card διευρύνεται συνεχώς. Περισσότερες πληροφορίες για τις χώρες, τα δίκτυα στα οποία είναι διαθέσιμη η υπηρεσία, καθώς και για τις χρεώσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν μέσα από την ιστοσελίδα της  Q  card  www.myQ.gr ή να καλέσουν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλ. 211 999 3000 (όλο το 24ωρο)

Σημείωση : Η χρέωση των κλήσεων γίνεται ανά λεπτό. Όλες οι παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.