Τη δική της εκδοχή ταμπλέτας παρουσιάζει η MSI με λειτουργικό σύστημα Windows και επεξεργαστή AMD.


Γράφει ο Νίκος Καϊμακάμης


MSI_WinPad 110W_Product Picture_01Αντί να ακολουθήσει την πεπατημένη που θέλει την πλειοψηφία των κατασκευαστών να βάζει το Android στη θέση του λειτουργικού συστήματος, η MSI διάλεξε να δώσει μία αίσθηση που να θυμίζει αρκετά τον υπολογιστή σας, με την επιλογή του λειτουργικού της Microsoft για το WindPad.


Ένα άλλο στοιχείο που προκαλεί θετικές εντυπώσεις στο νέο αυτό Tablet PC είναι το ότι εκτός από τον τελευταίας γενιάς AMD Z-01 APU επεξεργαστή της γενιάς Brazos, ενσωματώνει μία διακριτή κάρτα γραφικών, την AMD Radeon HD 6520. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την προβολή εικόνων High Definition σε ανάλυση που φτάνει τα 1080p, χωρίς κανένα πρόβλημα, κάτι που θα ικανοποιήσει ακόμα και εκείνους που θέλουν να το ρίξουν στο gaming με την ταμπλέτα τους.


Τα Windows 7 προσφέρουν συμβατότητα και πλήρεις υπολογιστικές λειτουργίες, ενώ κάνουν πανεύκολη τη σύνδεση με διάφορα περιφερειακά. Η αλληλεπίδραση με τη συσκευή είναι μία ευχάριστη διαδικασία, τόσο λόγω της πλήρους συνδεσιμότητάς της, όσο και λόγω του ότι διαθέτει αρκετό λογισμικό προεγκατεστημένο για να εκτελείτε μια σειρά εργασιών εν κινήσει.
MSI_WinPad 110W_Product Picture_18


Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Λειτουργικό Σύστημα: Windows® 7 Home Premium
Οθόνη: 10.1 ίντσες, 1280 x 800 Pixels
Κάμερα: 2x 1.3MPixels
Επεξεργαστής: AMD Z-01 APU
Κάρτα Γραφικών: AMD Radeon HD6250
Μνήμη: 2 GB DDR3
Μπαταρία: 2 cell 4200mAH
Αποθηκευτικός χώρος: Δίσκος 32 GB
Βάρος: 850g
Διαστάσεις: 271 x 183 x 15 mm