Σε υψηλούς ρυθμούς κινήθηκε για ένα ακόμη οικονομικό έτος η F5 Networks, εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του Internet Traffic και της διαχείρισης περιεχομένου.

Συγκεκριμένα, για το οικονομικό έτος 2008 που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, τα έσοδα της F5 Networks, ανήλθαν στα 650,2 εκατ. δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 24% σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο οικονομικό έτος. Στο δ’ τρίμηνο του οικονομικού έτους 2008 και παρά την ύφεση που παρατηρείται στην παγκόσμια οικονομία, η F5 Networks πέτυχε να αυξήσει τις πωλήσεις στα 171,3 εκατ. δολάρια έναντι 165,6 εκατ. δολάρια το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του προηγούμενου οικονομικού έτους.

«Η αύξηση των πωλήσεων της F5 Networks σε μία δύσκολη χρονικά περίοδο αποδεικνύει τις δυνατότητες και την εκτίμηση των προϊόντων της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο» δήλωσε ο Εμμ. Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas, με την οποία συνεργάζεται εκτενώς η F5 Networks για την προώθηση των προϊόντων της στην Ελλάδα. «Στην Ελλάδα, τα προϊόντα της F5 Networks κερδίζουν διαρκώς έδαφος και δεν είναι τυχαίο ότι γνωστές ελληνικές εταιρείες έχουν προχωρήσει σε σημαντικές υλοποιήσεις έργων που βασίζονται στις λύσεις της F5 Networks».