Εγκατάσταση Ολοκληρωμένης λύσης Αυτοματοποίησης Πωλήσεων στη Χατζηγιαννάκη Κουφετοποιία Α.Ε.


REGATEΗ Regate A.E. εγκατέστησε επιτυχώς την ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στην εταιρεία Χατζηγιαννάκη Κουφετοποιία Α.Ε. Πρόκειται για την πλέον αναγνωρισμένη βιομηχανία κουφέτων, η οποία μετά από 60 χρόνια αφοσίωσης και συνεχούς προσπάθειας, συνεχίζει να κατέχει μία εξέχουσα θέση στον κλάδο της κουφετοποιίας και των ζαχαρωδών προϊόντων στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.


Η λύση φορητής παραγγελιοληψίας και merchandising που υλοποιήθηκε προσαρμόστηκε ώστε να ενσωματώσει τον υφιστάμενο τρόπο λειτουργίας του Τμήματος Πωλήσεων και να καλύπτει αποτελεσματικά τις λειτουργικές και πληροφοριακές ανάγκες των εν κινήσει στελεχών της εταιρείας.


Από τις σημαντικές ιδιαιτερότητες της λύσης που παραδόθηκε, αξίζει να τονιστεί το γεγονός ότι υποστηρίζει πλήρως την ανάγκη του χρώματος –μεγέθους που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της εταιρείας. Επιπλέον, με το module BizeGate Supervisors παρέχονται στους Επιθεωρητές και Επικεφαλής Πωλήσεων δυνατότητες αποτελεσματικής διαχείρισης και επιθεώρησης σε πραγματικό χρόνο της ομάδας των εξωτερικών πωλητών. Επίσης, με το Module BizeGate Reporting & Statistics προσφέρεται η δυνατότητα σε όλους δημιουργίας εξ αποστάσεως στατιστικών και άλλων αναφορών, που αποτελούν βασική ανάγκη της Διεύθυνσης Πωλήσεων της εταιρείας.


Για φορητό εξοπλισμό των πωλητών, η Διοίκηση της Χατζηγιαννάκη Κουφετοποιία Α.Ε. αποφάσισε να χρησιμοποιηθούν τα Fujitsu Tablet PCs με τα οποία είχε ήδη εξοπλίσει τα εν κινήσει στελέχη της πριν από μερικά χρόνια.


Τέλος, επισημαίνεται ότι το σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων διασυνδέθηκε με το Entersoft Business Suite ERP του πελάτη, για την αμφίδρομη επικοινωνία και ενημέρωση των απομακρυσμένων στελεχών της εταιρείας.