Η Sharp ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του MX–2010U, με βάρος μόλις 65Kg και διαστάσεις 583×623 cm.


MX2010Η φιλοσοφία γύρω από την οποία είναι σχεδιασμένο το MX-2010U είναι να εξυπηρετεί μικρές ομάδες εργασίας. Το MX-2010U, είναι ένα έγχρωμο Α3 πολυμηχάνημα με δυνατότητα εκτύπωσης B&W και Color 20 σελίδες το λεπτό. Οι standard λειτουργίες που υποστηρίζει είναι εκτύπωση, σάρωση, φωτοτύπηση, ενώ προαιρετικά μπορεί να δεχθεί επέκταση Fax, HDD160GB, αυτόματο τροφοδότη 100 φύλλων και εσωτερικό Finisher με διάτρηση.


Ο βασικός του εξοπλισμός είναι υπερπλήρης, αφού το MX-2010U έρχεται με δυνατότητες δικτυακής σάρωσης και εκτύπωσης, κάτι απαραίτητο για όλες τις σύγχρονες εταιρείες. Σαν standard λειτουργίες το MX-2010U, εκμεταλλεύεται στο έπακρο το δίκτυο, αφού δίνει στους χρήστες την δυνατότητα να αποστείλουν τα σαρωμένα έγγραφα απευθείας όπου επιθυμούν με τις λειτουργίες scan to mail/PC/Ftp/US, ενώ η μεγάλη του εσωτερική μνήμη (9.5 GB) εγγυάται την ολοκλήρωση οποιονδήποτε λειτουργιών σε ελάχιστο χρόνο.


MX2010bΗ ανάλυση της εκτύπωσής που προσφέρει είναι ασυναγώνιστη αφού φτάνει στα 9600 x 600 dpi, σφραγίζοντας το υψηλά ποιοτικά πρότυπα που έχει θέσει η SHARP στις εκτυπωτικές εργασίες. Επιπλέον, το χαμηλό κόστος χρήσης στις μονόχρωμες και στις έγχρωμες εκτυπώσεις και το οικονομικό κόστος κτήσης, καθιστά το ΜΧ-2310U ιδανικό για όσους θέλουν μια έξυπνη και οικονομική λύση για τον εργασιακό τους χώρο.


Το MX-2010U, δεν περιορίζεται μόνο σε δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά για να πείσει για τις δυνατότητές του. Έξυπνες λειτουργίες όπως Skip Blanc Page, προσθήκη αποθηκευμένου υδατογραφήματος ή λογότυπου και η δυνατότητα προεπισκόπησης σάρωσης ή εκτύπωσης από την έγχρωμη οθόνη αφής 7’’, μπορεί να μειώσει θεαματικά τον αριθμό άσκοπων εκτυπώσεων. Αποτέλεσμα είναι η θεαματική μείωση σε αγορές χαρτιού και κόστους εκτύπωσης.


Επιπροσθέτως με την επέκταση HDD (160GB), οι χρήστες αποκτούν δυνατότητες διαχείρισης και αρχειοθέτησης εγγράφων με ένα μόνο άγγιγμα, αφού το ελληνικό μενού είναι «στημένο» με στόχο την μείωση του χρόνου διαχείρισης και αρχειοθέτησης εγγράφων.