Η Konica Minolta έλαβε την πιστοποίηση Fogra για τους εκτυπωτές bizhub PRESS C7000 και C8000.


konica minoltaΤα ψηφιακά εκτυπωτικά συστήματα bizhub PRESS C7000 και bizhub PRESS C8000 της Konica Minolta έλαβαν πιστοποίηση FograCert Validation Printing System (VPS). Το πιστοποιητικό εκδόθηκε για τις επιδόσεις του κάθε εκτυπωτή σε συνδυασμό με το νέο λογισμικό Konica Minolta Color Care λογισμικού και για τα δύο συστήματα χρησιμοποιώντας είτε τον εξωτερικό ελεγκτή Fiery IC-306 ή τον CREO IC-307.


Η πιστοποίηση Fogra VPS βασίζεται στο πρότυπο ISO 12647-8 και καθορίζει τα χρώματα και την εμφάνιση που πρέπει να έχουν οι εκτυπώσεις για να λάβουν την πιστοποίηση, όπως proofing για το υπόστρωμα του χρώματος και το γυάλισμα, την χρωματική ακρίβεια και τη συμμόρφωση με το πρότυπο PDF / X. Τα έγχρωμα παραγωγικά εκτυπωτικά συστήματα bizhub PRESS C7000 και C8000 είναι πλέον πιστοποιημένα όταν συνεργάζονται με τους προαιρετικούς εξωτερικούς ελεγκτές Fiery IC-306 και CREO IC-307.


Το δεύτερο στοιχείο μετά τους ελεγκτές, είναι το πακέτο λογισμικού Konica Minolta Color Care το οποίο βοήθησε για την πιστοποίηση Fogra. Το λογισμικό εξασφαλίζει ένα συγκεκριμένο επίπεδο χρωματικής ποιότητας για οποιοδήποτε συμβατό σύστημα Konica Minolta. Επίσης προσφέρει πρόσθετες επαγγελματικές υπηρεσίες για να διασφαλίζονται, με την εφαρμογή του Color Care, οι υψηλές απαιτήσεις των επαγγελματιών για ακρίβεια στην χρωματική αποδόση των εκτυπώσεων.