O Όμιλος Forthnet προσφέρει αποκλειστικά στους συνδρομητές του σε Live Streaming την 125η διοργάνωση του Γουίμπλετον.


forthnet_novaΟι φίλοι του τένις μπορούν φέτος να απολαύσουν τη μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο, το Γουίμπλετον, σε Live Streaming στον υπολογιστή τους.


Η φετινή είναι η 125η διοργάνωση του Γουίμπλετον, γεγονός που την καθιστά εξόχως ιδιαίτερη. Οι συνδρομητές των broadband υπηρεσιών της Forthnet, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αποκλειστικά για ακόμη μία φορά αγώνες μεγάλων αθλητών και δυνατές συγκινήσεις για την κατάκτηση του πιο διάσημου τροπαίου μέσω του novasports.gr.


Χωρίς user name & password και το πιο σημαντικό χωρίς καμία χρέωση, πατήστε play και δείτε στον υπολογιστή σας τα μεγαλύτερα αστέρια του τένις να αγωνίζονται στα κορυφαία κορτ της Μ. Βρετανίας.


Στο ταμπλό των ανδρών θα αγωνισθούν όλοι οι τενίστες της πρώτης δεκάδας της παγκόσμιας κατάταξης. Ξεχωρίζουν ο κάτοχος του τίτλου και νούμερο 1 στον κόσμο, Ραφαέλ Ναδάλ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς που έχει γνωρίσει φέτος μόλις μία ήττα (στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός), ο Ρότζερ Φέντερερ που θα ψάξει τον έβδομο τίτλο του στο Λονδίνο και ο Άντι Μάρεϊ. Το «παρών» θα δώσει και ο Κύπριος πρωταθλητής Μάρκος Παγδατής, ο οποίος έχει φθάσει μία φορά έως τον ημιτελικό γύρο και άλλη μία έως τους «8».


Στο ταμπλό των γυναικών θα είναι επίσης όλα τα μεγάλα ονόματα. Οι Βοζνιάκ, Ζβοναριέβα, Λι (νικήτρια στο φετινό Ρολάν Γκαρός), Αζαρένκα και Σαραπόβα που κατέχουν τις πρώτες έξι θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, αισιοδοξούν για διάκριση στο Λονδίνο. Μετά από απουσία ενός έτους λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας στον πνεύμονα, επιστρέφει στη δράση η περσινή νικήτρια στο Γουίμπλετον, Σερένα Ουίλιαμς. Παρούσα θα είναι και η αδελφή της, Βίνους, η οποία επίσης έλειψε για πέντε μήνες από τα τουρνουά εξαιτίας τραυματισμού. Οι διοργανωτές έδωσαν κάρτα ελευθέρας συμμετοχής στη Λένα Δανιηλίδου, γεγονός που αποτελεί μεγάλη τιμή για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία στο παρελθόν έχει προχωρήσει έως τη φάση των «16» του λονδρέζικου Γκραν Σλαμ.