Οι Korean Air και TOPAS συνεργάζονται με την Amadeus για να ενδυναμώσουν το μέλλον της κορεάτικης ταξιδιωτικής βιομηχανίας.


Amadeus HellasΗ Korean Air, ο εθνικός αερομεταφορέας της Νότιας Κορέας και η Amadeus ανακοίνωσαν πρόσφατα τη συνεργασία τους για την ενδυνάμωση του μέλλοντος της ταξιδιωτικής βιομηχανίας της Κορέας. Η Korean Air θα αλλάξει ριζικά το σύστημα εξυπηρέτησης επιβατών της με τη μετάβασή της στην πλήρη έκδοση της σουίτας Altéa Customer Management Solution της Amadeus.


Επιπλέον, η θυγατρική της Korean Air, TOPAS, που έχει τον ρόλο του κορυφαίου παρόχου συστημάτων ταξιδιωτικών πληροφοριών, έχει επιλέξει την Amadeus ως την νέα, εξελιγμένη πλατφόρμα κρατήσεων για ταξιδιωτικά γραφεία.


Οι δύο εταιρείες είναι κοινοί μέτοχοι στην TOPAS, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που η τεχνολογία της Amadeus θα χρησιμοποιηθεί ευρέως στην Κορεάτικη ταξιδιωτική αγορά. Αυτή η συνεργασία θα φέρει την τεχνογνωσία και την ηγετική θέση της Amadeus στην περιοχή σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.


Τη λύση Altéa Customer Management έχουν επιλέξει 110 από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο όπως οι Air France/KLM, Cathay Pacific, Lufthansa, British Airways και Qantas. Με την ολοκλήρωση της μετάβασης, η πλατφόρμα Altea θα τοποθετηθεί σε όλα τα γραφεία και τα αεροδρόμια που δραστηριοποιείται η Korean Air σε όλο τον κόσμο και θα διαχειριστεί όλες τις διαδικασίες επιβατών της αεροπορικής εταιρείας, μεταξύ των οποίων και τις διαδικασίες κρατήσεων, inventory και ελέγχου αναχωρήσεων.


H πλατφόρμα Amadeus Selling είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή στους επαγγελματίες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, με περίπου 90.000 ταξιδιωτικά γραφεία-σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Το σύστημα προσφέρει περιεχόμενο για περισσότερες από 440 αεροπορικές εταιρείες, πάνω από 90.000 ξενοδοχεία και άλλους ταξιδιωτικούς παρόχους όπως κρουαζιέρες, τρένα, ασφάλιση και ενοικίαση αυτοκινήτων.


Η Amadeus και η TOPAS θα επενδύσουν στην εξατομίκευση της τεχνολογίας τους, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της Κορεάτικης αγοράς και να δημιουργήσουν ένα σύστημα που συνδυάζει τις καλύτερες διαδικασίες από το υπάρχον σύστημα, με την ενισχυμένη λειτουργικότητα και το περιεχόμενο του Amadeus Selling Platform.