Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, μικρό βάρος και εκλεπτυσμένη σχεδίαση για τον τέλειο σύντροφο στο ταξίδι σας

vaio-ttΗ Sony σχεδίασε ένα ξεχωριστό notebook που απευθύνεται ειδικά σε διευθυντικά στελέχη τα οποία εκτιμούν τη σημασία του εκλεπτυσμένου στυλ. Το VAIO ΤΤ1 συνδυάζει τη σμιλεμένη και κομψή όψη με την κατασκευή από ανθρακονήματα – τα οποία προσδίδουν ανθεκτικότητα χωρίς να προσθέτουν βάρος. Η πραγματικά ευρεία οθόνη παρέχει άπλετο χώρο εργασίας, αλλά και αναλογία πλευρών 16:9 που χρειάζεστε για να απολαμβάνετε τις ταινίες σε όλο τους το μεγαλείο. Με διάρκεια μπαταρίας μέχρι και 6,5 ώρες και βάρος περίπου 1,3 κιλά, αποτελεί στ’ αλήθεια τον ιδανικό σύντροφο στα ταξίδια σας.

«Θέλαμε να κατασκευάσουμε έναν εξελιγμένο υπερ-φορητό υπολογιστή εξαιρετικής ποιότητας, αλλά ταυτόχρονα θέλαμε να κατασκευάσουμε και ένα notebook το οποίο να είναι η προσωποποίηση του -όχι κραυγαλέου- στυλ», δήλωσε ο Hidetoshi Takigawa, Διευθυντής Marketing, VAIO Europe. «Έχει δοθεί έμφαση στο διακριτικό και υπαινικτικό σχεδιασμό, γεγονός το οποίο φυσικά δεν είναι και εύκολο να επιτευχθεί. Πρέπει να αποδώσω τα εύσημα στο τμήμα σχεδιασμού της εταιρείας και να δηλώσω ότι πέτυχαν απόλυτα το στόχο. Ατράνταχτη απόδειξη για αυτό το επίτευγμα είναι η σειρά VAIO TT».

Για να εξασφαλίσει υψηλά επίπεδα φορητότητας, η σειρά VAIO TT διαθέτει μια σειρά χαρακτηριστικών, η οποία την κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Με συμπαγή σχεδίαση και πάχος μόλις 23,5 χιλιοστά στο λεπτότερο σημείο τους, πρόκειται για κατ’ εξοχήν φορητά notebook, τα οποία όμως διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά τα οποία θα σας κρατούν συνεχώς σε επαφή με την εργασία σας.

Η οθόνη έχει διαγώνιο 11,1 ίντσες και διαθέτει υψηλή ανάλυση (1366 Χ 768) και μια πραγματικά ευρεία οθόνη με αναλογία πλευρών 16:9 για να απολαμβάνετε τις ταινίες σας. Η επιφάνειά της έχει «σκληρυνθεί» για να έχει αντοχή και να αντιστέκεται στις γρατζουνιές. Αλλά τις βελτιώσεις της X-black LCD οθόνης θα τις διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια: υψηλός λόγος αντίθεσης για βάθος και ρεαλισμό, αλλά και έντονα χρώματα. Η τεχνολογία LED που χρησιμοποιείται για τον οπίσθιο φωτισμό αποδίδει εκπληκτική καθαρότητα του οπτικού φάσματος και 100% χρωματική πιστότητα για απίστευτα ζωντανά χρώματα.

Ο επεξεργαστής Intel® CoreTM 2 Duo SU9300 παρουσιάζει εκπληκτική απόδοση και οικονομία στη μπαταρία. Ένας αισθητήρας αντιλαμβάνεται τα επίπεδα φωτισμού στο περιβάλλον εργασίας και διαφοροποιεί δυναμικά την φωτεινότητα της οθόνης για να επιτευχθεί η βέλτιστη θέαση σε συνδυασμό με την χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Οι ειδικές λειτουργίες Quick Charge και Battery Care αποτελούν χαρακτηριστικά της έξυπνης τεχνολογίας διαχείρισης της ενέργειας και εξασφαλίζουν ταχεία επαναφόρτιση και μακροζωία της μπαταρίας.

Η ασφάλεια των δεδομένων σας κατά τις μετακινήσεις σας είναι ένα θέμα υψίστης σημασίας, και τα VAIO TT διαθέτουν ένα αλληλοσυμπληρούμενο σύστημα από δικλείδες ασφαλείας ώστε να μπορείτε να …κοιμάστε ήσυχοι. Η φυσική προστασία των δεδομένων εξασφαλίζεται από το σύστημα VAIO Hard Disk Protection το οποίο αντιλαμβάνεται απότομες κινήσεις και θέτει σχεδόν ακαριαία τις κεφαλές του δίσκου σε κατάσταση «park». Η βιομετρική αναγνώριση των δακτυλικών σας αποτυπωμάτων λειτουργεί σαν θυροφύλακας του συστήματος, ενώ το μικροτσίπ TrustedTM Platform Module (TPM) κωδικοποιεί δεδομένα και κωδικούς, προλαβαίνοντας έτσι την πρόσβαση μη εξουσιοδοτημένων χρηστών.

Και αν όλα αυτά δεν σας αρκούν, υπάρχουν περισσότερα για εσάς οnline στο διαδίκτυο, στο γνώριμο Sony Style Store μέσω της νέας υπηρεσίας προσωποιημένων παραγγελιών «VAIO by you», στο www.sonystyle.eu/VaiobyYou. Μέσω αυτής της υπηρεσίας μπορείτε να παραγγείλετε μια έκδοση του VAIO TT η οποία να διαθέτει χαρακτηριστικά τα οποία δεν είναι διαθέσιμα στα μοντέλα των εκθέσεων και να δημιουργήσετε το δικό σας, προσωπικό VAIO TT.

Κάνοντας χρήση των δυνατοτήτων της υπηρεσίας «VAIO by you» μπορείτε να εφοδιάσετε το δικό σας VAIO TT με έναν εξαιρετικά λεπτό οδηγό Blu-ray DiscTM για να απολαμβάνετε ταινίες σε φορμά HD ή να αποθηκεύετε τεράστιους όγκους δεδομένων (μέχρι και 50 GB ανά δίσκο) για μόνιμη, ασφαλή αποθήκευση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε αντί του συμβατικού σκληρού δίσκου έναν δίσκο Solid State, ο οποίος θα σας δώσει 128 GB υπερ-ταχείας μνήμης τύπου flash με τα πλεονεκτήματα της απουσίας κινητών μερών, της αυξημένης αξιοπιστίας και της μείωσης του συνολικού βάρους. Υιοθετώντας και τις δύο επιλογές μετατρέπετε το δικό σας VAIO TT στο μικρότερο και ελαφρύτερο Blu-ray Disc notebook* στον κόσμο.

Όποια έκδοση του VAIO ΤΤ και αν επιλέξετε, θα είναι για εσάς ένα πολύτιμο απόκτημα σε πολλά επίπεδα και αδιαμφισβήτητο σημάδι ότι ξέρετε πράγματι να εκτιμάτε ό,τι καλύτερο σας προσφέρεται στη ζωή.

Μοντέλο VGN-TT11XN/B
Επεξεργαστής Intel® CoreTM 2 Duo Processor SU9300
Λειτουργικό Σύστημα Αυθεντικά Windows Vista® Business με Service Pack 1
Μνήμη 4096 MB (2 x 2048 MB)**
Σκληρός δίσκος 160 GB
Άλλα WLAN 802.11a/b/g/Draft-N, δικτυακή κάμερα Motion Eye
Οθόνη X-black LCD 11.1 ιντσών με τεχνολογία LED, Real Wide 16:9 WXGA (ανάλυση 1366 x 768)
Οπτικά DVD+-RW/+-R DL/RAM
Γραφικά Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD

* Τουλάχιστον μέχρι τις 21 Οκτωβρίου 2008

** Ένα μέρος της μνήμης πάνω από τα 3 GB ίσως να μην αναγνωρίζεται από το λειτουργικό σύστημα