Οι αγαπημένοι ήρωες της Nintendo ζωντανεύουν και πάλι επί της οθόνης και μάλιστα σε τρεις διαστάσεις.


Super Mario 3DSΤα προηγούμενα παιχνίδια με τον Mario άφησαν τον ήρωα με την μπλε στολή να περιφέρεται σε κόσμους με περιορισμένες διαστάσεις. Τώρα, για πρώτη φορά, οι παίκτες μπορούν να δούνε το αληθινό βάθος του περιβάλλοντος χωρίς να χρειάζονται ειδικά γυαλιά. Το Super Mario είναι ένα 3D εξελιγμένο παιχνίδι της κλασσικής Mario πλατφόρμας παρουσιάζοντας νέα σχεδιασμένα επίπεδα και νέες προκλήσεις.


Χαρακτηριστικά:
• Τα τρισδιάστατα γραφικά διευκολύνουν τον χρήστη στο να κρίνουν καλύτερα τα βάθη και τις αποστάσεις στο περιβάλλον τους. Οι παίκτες μπορούν να κρίνουν με ακρίβεια το πως και πότε να κάνουν το άλμα στην νέα πλατφόρμα ή ακόμη και πόσο μακριά είναι ο Mario από ένα κουτί.
• Νέες και γνωστές ικανότητες προσθέτουν μοναδικές στρατηγικές game-play στην περιπέτεια. Ο Mario μπορεί να πραγματοποιήσει στην επίθεση του κινητές τούμπες ή να τρέξει γρήγορα με έφοδο (dash move). Ή, σαν Tanooki Mario, μπορεί να χρησιμοποιήσει την ουρά του για να πετάξει κοντά στο έδαφος και να εκτελέσει κυμαινόμενες επιθέσεις και άλματα.
• Ο γυροσκοπικός μοχλός δίνει στον παίκτη τον απόλυτο έλεγχο ώστε να κινηθεί με σιγουριά, με τον Mario σε διασκεδαστικούς κόσμους γεμάτους προκλήσεις.
• Νέοι εχθροί συμπεριλαμβάνονται, όπως οι Goombas που έχουν ουρές, οι στοίβες ουρών από τους Goombas και ένα Piranha Plant που βγάζει μελάνι και σκοτεινιάζει την οθόνη του παίκτη.


Mario Kart
Mario Kart 3DSΗ πιο νέα version του πολυαγαπημένου Mario Kart franchise φέρνει την διασκέδαση του Mushroom Kingdom αγώνα σε ένα ένδοξο 3D κόσμο. Για πρώτη φορά, οι οδηγοί ανακαλύπτουν νέες ανταγωνιστικές kart δυνατότητες, όπως το να υψώνονται στον ουρανό και να βυθίζονται στα βάθη της θάλασσας. Νέες πίστες, στρατηγικές και προσαρμόσιμα karts που φέρνουν τον ενθουσιασμό σε νέα ύψη.


Χαρακτηριστικά:
• Στα μεγάλα άλματα, ένα kart εμφανίζει φτερά και του επιτρέπει να πετάξει πάνω από συντομεύσεις δρόμων (Shortcuts). Κάτω από το νερό, μία προπέλα εμφανίζεται για να βοηθήσει το kart να διασχίσει τον βυθό.
• Οι παίκτες μπορούν να δώσουν το δικό τους στυλ στο όχημα τους και να του προσθέσουν αξεσουάρ που θα τους δίνουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.
• Οι άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν να αγωνιστούν με έναν από τους αγαπημένους χαρακτήρες του Mushroom Kingdom ή ακόμη και με τον Mii χαρακτήρα τους.
• Νέες διαδρομές οδηγούν τους παίκτες σε άγρια βουνά, σε κοσμοπολίτικους δρόμους και σε σκονισμένες ερήμους. Οι θαυμαστές της Nintendo θα αναγνωρίσουν τις νέες πίστες στο Wuhu Island και μέσα στις ζούγκλες από το Donkey Kong Country Returns.
• Το παιχνίδι υποστηρίζει και την SpotPass και την StreetPass εφαρμογή.
• Οι παίκτες μπορούν να διαγωνιστούν σε τοπικά δίκτυα ή online μέσω ασύρματης σύνδεσης στο Internet.


Star Fox 64 3D
StarFox 3DΤο Star Fox 64 3D προσκαλεί τους παίκτες να αναλάβουν το ρόλο του θρυλικού Fox McCloud καθώς οδηγούν τους μαχητές σε μία σφοδρή εναέρια μάχη για να καταπολεμήσουν τις δυνάμεις του κακού του Andoss και να σώσουν τον γαλαξία από την καταστροφή. Το πλούσιο σε οπτικά εφέ 3D παρέχει μία εξαιρετική αίσθηση βάθους, απόστασης και θέσης καθώς οι παίκτες αποφεύγουν μετεωρίτες και εξαπολύουν τους μαχητές από τον ουρανό.


Χαρακτηριστικά:
• Το παιχνίδι χρησιμοποιεί αποτελεσματικά τις δύο οθόνες του Nintendo 3DS: Στην πάνω οθόνη παρουσιάζονται οι 3D εναέριες μάχες, ενώ στην κάτω οθόνη απεικονίζονται οι διάλογοι και οι χαρακτήρες.
• Υπάρχουν δύο μέθοδοι χειρισμού για να εξερευνήσει ο παίκτης. Η λειτουργία του Nintendo 64 προσφέρει τον αυθεντικό χειρισμό, ενώ η νέα λειτουργία του Nintendo 3DS χρησιμοποιεί τους χειρισμούς κίνησης χτισμένους πάνω στο γυροσκόπιο του Nintendo 3DS.
• Οι έμπιστοι συμπολεμιστές Peppy, Slippy και Falco βρίσκονται και αυτοί στη μάχη- εάν έναν από αυτούς τον κυνηγάνε ή τον έχουνε αιχμαλωτίσει οι εχθροί, οι παίκτες πρέπει να δράσουν για να τον προστατεύσουν έτσι ώστε να κρατήσουν την ομάδα τους δυνατή.
• Κάθε αποστολή μεταφέρει τους παίκτες σε διαφορετικούς πλανήτες του συστήματος Lylat καθώς μάχονται με τους εχθρούς, μαζεύετε power-ups και μάχεστε με ισχυρά bosses στον δρόμο για την τελική μάχη.
• Μία νέα multiplayer επιλογή επιτρέπει σε έως 4 παίκτες να αρχίσουν άγριες εναέριες μάχες μέσω μιας τοπικής ασύρματης σύνδεσης στο internet. Η multiplayer εφαρμογή επίσης περιλαμβάνει νέα power-ups και ειδικά όπλα. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εσωτερική κάμερα του Nintendo 3DS για να δείχνουν ζωντανά εικόνα από το πρόσωπο τους την ώρα της μάχης, φέρνοντας ένα νέο επίπεδο διασκέδασης και εξατομίκευσης στην multiplayer εμπειρία.


Kid Icarus:Uprising
Pit with Bow 2Tο Kid Icarus: Uprising φέρνει την δράση και την περιπέτεια από την πολυαγαπημένη σειρά σε νέα ύψη- και με νέες διαστάσεις- στο Nintendo 3DS. Η σκοτεινή θεά Μέδουσα και ο καταχθόνιος στρατός της επέστρεψαν, και στέφουν το βλέμμα τους στον ηρωικό άγγελο Pit. Με την βοήθεια της Palutena, θεάς του φωτός και προστάτιδα του ανθρώπινου είδους, ο Pit πρέπει να απομακρυνθεί αυτή την εχθρική απειλή. Τα πλούσια γραφικά του Nintendo 3DS συστήματος προσφέρουν απίστευτο βάθος καθώς ο Pit μάχεται με εχθρούς στον αέρα και στο έδαφος.


Χαρακτηριστικά:
• Σχεδιασμένο από τον Masahiro Sakurai- δημιουργό του Kirby και του Super Smash Bros – το Kid Icarus: Uprising περιέχει έναν ζωηρά ανακατασκευασμένο κόσμο με νέα εμφάνιση του Pit και άλλους χαρακτήρες που ξανά εμφανίζονται.
• Ο Pit μπορεί να πετάξει μόνος του, αλλά αφού του έχει δοθεί η δυνατότητα από την Palutera (“Power of Flight”), μπορεί να πετάξει στα ύψη γρήγορα για περίπου πέντε λεπτά κάθε φορά. Μετά από τις αρχικές μάχες στον αέρα σε κάθε πίστα, ο Pit έρχεται σε επαφή με τις αψιμαχίες στο έδαφος.
• Όταν ο Pit μάχεται στον αέρα, η δράση εκτυλίσσεται σε μία δυναμική καθοδηγούμενη μάχη shooting. Ακόμη, όταν αντιμετωπίζει εχθρούς στο έδαφος το χειρίζεται σαν shooter τρίτου προσώπου. Καθ `όλη τη περιπέτεια, οι παίκτες μαζεύουν πολυάριθμα διακριτικά όπλα και συλλέγουν θησαυρούς.
• Πέρα από το βαθύ single-player, το Kid Icarus: Uprising επίσης προσφέρει συγκλονιστικές και μοναδικές multiplayer μάχες. Δύο ομάδες μάχονται μεταξύ τους, μειώνοντας την βαθμολογία κάθε φορά που μία ομάδα χάνει. Όταν μία ομάδα χάσει όλους τους πόντους της, το τελευταίο μέλος που ηττήθηκε ξαναζωντανεύει ως δυνατός άγγελος Pit. Εάν η μία ομάδα τον εντοπίσει και τον νικήσει, θα κερδίσουν τον αγώνα, εισάγοντας μία νέα δυναμική στις multiplayer μάχες.
• Το παιχνίδι περιέχει συμβατότητα με τις AR κάρτες. Χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη 3D κάμερα του Nintendo 3DS, το παιχνίδι αναγνωρίζει αμέτρητες ειδικά διαμορφωμένες AR κάρτες, με κινούμενους χαρακτήρες από διάφορα παιχνίδια που ξεπηδούν τρισδιάστατοι στην οθόνη και επίσης μπορούν και να μάχονται μεταξύ τους όταν οι δύο κάρτες τοποθετούνται με τα πρόσωπα μακριά.
• Το παιχνίδι διαθέτει απλούς, διαισθητικούς χειρισμούς που κάνουν τον παίκτη να κρατάει τη κονσόλα στο αριστερό χέρι, ενώ στο δεξί χέρι χρησιμοποιεί το stylus στην οθόνη αφής για να στοχεύει. Ο αριστερός αντίχειρας είναι στο γυροσκοπικό μοχλό και ελέγχει τις κινήσεις του Pit, και με το L κουμπί πυροβολεί με το ranged όπλο και απελευθερώνει τις melee επιθέσεις. Οι χειρισμοί είναι πολύ απλοί για να αξιοποιηθούν εύκολα, αλλά προσφέρουν και στρώματα βάθους και στρατηγικής με προηγμένους ελιγμούς. Ειδικές ρυθμίσεις για τον χειρισμό από τους αριστερόχειρες προετοιμάζεται.


Luigi’s Mansion 2
Luigis Mansion 2Ο Luigi επιστρέφει σε μία αποστολή να διώξει μερικά ξεροκέφαλα φαντάσματα από μερικές τρομακτικές επαύλεις. Οπλισμένος με την έμπιστη Poltergust σκούπα του που ρουφάει τα φαντάσματα, ο αδερφός του Mario γίνεται πρωταγωνιστής για να αιχμαλωτίσει αυτά τα ενοχλητικά φαντάσματα.


Χαρακτηριστικά:
• Ρίχνοντας απλά φως πάνω στα φαντάσματα δεν είναι πλέον αρκετό για να ζαλίσει και να τα ακινητοποιήσει. Οι παίκτες πρέπει να ενεργοποιήσουν μία λειτουργία strobe και να την απελευθερώσουν για να ζαλίσει τα φαντάσματα πριν τα ρουφήξει με το Poltergust.
• Διαφορετικοί τύποι από φαντάσματα στοιχειώνουν τις διαφορετικές επαύλεις. Ο Luigi πρέπει να βρει πως να κατατροπώσει κάθε ένα από αυτά και να βρει κρυμμένα παράθυρα για να ξεκλειδώσει νέες περιοχές και σεντούκια με θησαυρούς. Αυτά τα νέα στοιχεία προσθέτουν μεγαλύτερη ποικιλία και μας συστήνουν νέους μηχανισμούς για να λύνουμε puzzles.
• Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Poltergust για να βοηθήσουν το Luigi να αφαιρέσει τοίχους και να εμφανίσει νέες κρυμμένες περιοχές, να καθαρίσει στοίβες από κρυμμένους θησαυρούς ή να μαζέψει νομίσματα και χαρτονομίσματα. Αλλά στην πραγματικότητα, ο νευρικός και απρόθυμος Luigi απλά θέλει να φύγει μακριά από αυτά τα φαντάσματα το συντομότερο δυνατόν.
• Τα 3D γραφικά φέρνουν τις επαύλεις, τα φαντάσματα και το περιβάλλον στη ζωή. Οι παίκτες ζουν την εμπειρία του στοιχειωμένου και της διασκέδασης στο έπακρο.
• Το παιχνίδι αποτελεί η συνέχεια του παιχνιδιού για το GameCube του 2001 με το τίτλο Luigi`s Mansion.