Το κρυπτογραφικό σύστημα payShield 9000 της Thales πρώτο σε ασφάλεια και πωλήσεις.


mellontechΤο HSM payShield 9000 της Thales e-Security την οποία εκπροσωπεί και υποστηρίζει στην Ελλάδα η Mellon Technologies, βραβεύτηκε από το περιοδικό SC Secure Business Intelligence ως η καλύτερη λύση για ασφαλείς συναλλαγές.


Η Mellon Technologies ανακοίνωσε την πρόσφατη βράβευση του payShield 9000 της Thales e-Security, ως την «Καλύτερη Λύση Ασφαλών Συναλλαγών» από το περιοδικό SC Secure Business Intelligence. Η Mellon Technologies εκπροσωπεί και υποστηρίζει τα προϊόντα ηλεκτρονικής ασφάλειας της Thales e-Security, με εγκαταστάσεις στην πλειοψηφία των τραπεζών στη χώρα μας.


Η νέα γενιά HSM (Hardware Security Modules) payShield 9000 αποτελεί μια υψηλής απόδοσης και ασφάλειας πλατφόρμα, για την προστασία των κρυπτογραφικών κλειδιών και ευαίσθητων δεδομένων που επικοινωνούνται κατά τη διάρκεια μιας ηλεκτρονικής συναλλαγής με κάρτα, μέσα από δίκτυα ΑΤΜ, eftPOS τερματικών, internet κλπ. Τα HSM της Thales e-Security προστατεύουν περισσότερο από το 70% των πληρωμών με κάρτα παγκοσμίως, ενώ η νεώτερη έκδοση HSM payShield 9000, είναι η πρώτη που συμμορφώνεται πλήρως με τις προδιαγραφές του προτύπου ασφάλειας PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).