Τα Mad Video Music Awards 2011 by Vodafone CU αποτέλεσαν ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της χρονιάς.


Mad Video Music Awards 2011Το MAD διοργάνωσε τα Βραβεία για 8η συνεχή χρονιά με απόλυτη επιτυχία στο κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do με τη χορηγία του Vodafone CU, φέρνοντας μαζί, το πιο Mad Summer of Love με ρυθμούς Dance.Feel.Get2gether!, πολλές εκπλήξεις και ξεχωριστές εμφανίσεις από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής αλλά και από αγαπημένους ξένους special guests, που ήρθαν αποκλειστικά για να εμφανιστούν στο stage των Βραβείων.


Το κοινό που είχε προμηθευτεί τα sold-out εισιτήρια, για την πολυαναμενόμενη βραδιά, κατέκλυσε από πολύ νωρίς τον εξωτερικό χώρο του Γηπέδου για να απολαύσει όπως κάθε χρόνο το ανατρεπτικό Special Pre–Show. Στο ειδικά διαμορφωμένο stage στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου εμφανίστηκαν οι ENOLA STR8, οι REC, τα Κόκκινα Χαλιά, οι ΝΕBΜΑ και ο Σταύρος Μιχαλακάκος.


Το Γήπεδο Tae Kwon Do μεταμορφώθηκε σε ένα εικονικό καλοκαιρινό παράδεισο για να φιλοξενήσει το Mad Summer of Love με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά και τη συμμετοχή της Μαίρης Συνατσάκη, τη σκηνοθετική επιμέλεια του Κώστα Καπετανίδη και την σκηνοθεσία stage του Κωνσταντίνου Ρήγου. Καλλιτέχνες, δημιουργοί και λαμπεροί εκπρόσωποι από το χώρο της μουσικής, της τηλεόρασης, του αθλητισμού & της μόδας, έδωσαν δυναμικό παρόν σε μια βραδιά που ξεχώρισε για το πάθος και την εντυπωσιακή συμμετοχή του κοινού, καθώς 12.000 θεατές κατέκλυσαν το γήπεδο αυτή τη χρονιά.


Τα live acts χαρακτηρίστηκαν από ανατρεπτικές συνεργασίες on stage, αλλά και από την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία όλων των καλλιτεχνών που εμφανίστηκαν. Η βραδιά ξεκίνησε με τους Playmen, οι οποίοι έγραψαν το μουσικό θέμα των βραβείων “Out Of my head” και τα φωνητικά έκανε αποκλειστικά για το MAD και τους Playmen, ο βραβευόμενος με δυο Grammy, T-Pain, ο οποίος εμφανίστηκε και live on stage, για να ερμηνεύσει και το hit single του «Hey Baby (Drop It To The Floor)». Ακολούθησαν οι ΜΕΛΙSSES σε μια άκρως καλοκαιρινή συνύπαρξη στη σκηνή με τους Vegas που διασκεύασαν μοναδικά τη διαχρονική επιτυχία “Αυτό το Καλοκαίρι”. Στη συνέχεια, η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε τους παλμούς στο stage σε μια συνεργασία με τον Mohombi, με τα τραγούδια Bumpy Ride και Coconut tree.


Ο Δήμος Αναστασιάδης και η Νάντια Μπουλέ εντυπωσίασαν το κοινό με την εμφάνιση τους on stage στο τραγούδι “Τα καλοκαίρια”/”Summertime”. Η Ελένη Φουρέϊρα πραγματοποίησε ένα εκρηκτικό performance μαζί με τον Ciprian Robu τραγουδώντας τα κομμάτια “Fun (O Eh A) / Παίξε μαζί μου”. Οι Jessica 6 (NYC), special guests που ήρθαν από τη Νέα Υόρκη αποκλειστικά για τη βραδιά των βραβείων ερμήνευσαν το ατμοσφαιρικό “ White Horse”. Ακολούθησε η Ήβη Αδάμου σε μια συνεργασία-έκπληξη με το Μηδενιστή, παρουσιάζοντας μοναδικά το “ Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)”.


Στη συνέχεια, το stage κυρίευσε με την ενέργεια του ο Μύρωνας Στρατής με το “180 Μοίρες”, ενώ μαζί με τους Stavento ερμήνευσαν το αισιόδοξο κομμάτι “Όλα Καλά”. Ο Σάκης Ρουβάς «προσγειώθηκε» στην ειδική σκηνή στο κέντρο του γηπέδου και απογείωσε το κοινό με ένα εντυπωσιακό dance medley επιτυχιών από το τελευταίο του album, ερμηνεύοντας τα “Σπάσε το Χρόνο”, “Παράφορα”, “Οι δυό μας” αλλά και το παλαιότερο hit “+ Σε Θέλω”. Ακολούθησαν σε dance ρυθμούς ο Reckless με τον Stan αλλά και τους Claydee Lupa, Cristi, Slick beats, ενώ ο Mark F. Angelo συνόδευσε τη Shaya σε ένα ανεβαστικό non-stop dance medley.


Η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε τη νέα της επιτυχία “Για άλλη μια φορά-Mad Awards Remix” σε μια ξεχωριστή εμφάνιση, σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού. Στη συνέχεια, οι Onirama σε ένα άκρως δυναμικό performance μαζί με τον Sanjuro παρουσίασαν το νέο το super hit “Nα την προσέχεις”. Ο Αντώνης Ρέμος επέστρεψε στη σκηνή των Mad Video Music Awards by Vodafone CU με ένα medley – έκπληξη από τις επιτυχίες του τελευταίου του album. O Κώστας Μαρτάκης πραγματοποίησε άλλη μια ανατρεπτική εμφάνιση, αυτή τη φορά μαζί με τους OtherView, ερμηνεύοντας τα “Summer Jam/I’m the one”, ενώ η Τάμτα ενθουσίασε το κοινό με την ερμηνεία του κομματιού “Oblivion”. Λίγο πριν το τέλος της βραδιάς, ο Νίνο τραγούδησε το hit ‘OK’ περνώντας κυριολεκτικά “πάνω” από το κοινό, ενώ το φινάλε απογειώθηκε με τον Πάνο Κιάμο να ξεσηκώνει το κοινό με την επιτυχία του “Από Δευτέρα”.


Ανάμεσα στις εκπλήξεις της φετινής απονομής των Βραβείων, ήταν το special performance της Ελεονώρας Μελέτη και του Θέμη Γεωργαντά, που χόρεψαν on stage με το δικό τους μοναδικό τρόπο, η χιουμοριστική εμφάνιση του Θέμη με μια κόκκινη μπέρτα μήκους 25 μέτρων, καθώς και η παρ’ ολίγον «αποκαλυπτική» εμφάνιση της Μαίρης Συνατσάκη, καλυμμένη με κόκκινα μπαλόνια.


Οι απονεμητές, προερχόμενοι από το χώρο της μουσικής, της τηλεόρασης, αλλά και της μόδας, έδωσαν το δικό τους λαμπερό και χιουμοριστικό στίγμα στη βραδιά. Στο stage των Mad Video Music Awards 2011 by Vodafone CU, βρέθηκαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής showbiz για να παραδώσουν τα βραβεία στους νικητές: Αργύρης Αγγέλου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Δημήτρης Βλάχος , Αντώνης Βλοντάκης, Ναταλία Γερμανού, Ναταλία Δραγούμη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Βίκυ Καγιά, Νατάσσα Καλογρίδη, Δέσποινα Καμπούρη, Κατερίνα Καραβάτου, Νίκη Κάρτσωνα, Ρούλα Κορομηλά, Κώστας Μαρτάκης, Γιάννης Λάτσιος, Ελεονώρα Μελέτη, Απόστολος Μητρόπουλος, Νίκος Μουτσινάς, Τζένη Μπαλατσινού, Μαρία Μπεκατώρου, Νάντια Μπουλέ, Δούκισσα Νομικού, Ιωάννης Παπαζήσης, Άκης Πετρετζίκης, Σάββας Πούμπουρας, Μάκης Πουνέντης, Νικολέττα Ράλλη, Τρύφωνας Σαμαράς, Μάρκος Σεφερλής, Ελισάβετ Σπανού, Κώστας Φραγκολιάς, Σίσσυ Χρηστίδου, Ηλίας Ψινάκης και οι mappes του Mad Radio 106,2 Δημήτρης Ουγγαρέζος και Stam Din Dan Done.


Το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς κορυφώθηκε με ένα after-party που ακολούθησε στο Γήπεδο Tae Kwon Do.


Η 8η απονομή των Mad Video Music Awards 2011 by Vodafone CU θα μεταδοθεί τηλεοπτικά την Τετάρτη 22/06, στις 21:00 από τον Alpha, και τo Σάββατο 25/06, στις 20:00 και σε επανάληψη την Κυριακή 26/06, στις 10:00 από το MAD TV.


ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2011 BY VODAFONE CU:


1. VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Παράφορα / Σάκης Ρουβάς


2. VIDEO CLIP MAD GREEKZ
Κακομαθημένο / Χρήστος Χολίδης


3. VIDEO CLIP POP
Παράφορα / Σάκης Ρουβάς


4. VIDEO CLIP DANCE
Call Me / Claydee & Dimension-X


5. VIDEO CLIP ROCK
Ο Φτωχός / Onirama


6. VIDEO CLIP HIP HOP / URBAN
Σαν Έρθει Η Μέρα / Stavento Feat. Ήβη Αδάμου


7. VIDEO CLIP ALTERNATIVE
Φίλα Με Ακόμα / Πάνος Μουζουράκης – Κωστής Μαραβέγιας


8. ΝΤΟΥΕΤΟ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Φίλα Με Ακόμα / Πάνος Μουζουράκης – Κωστής Μαραβέγιας


9. SEXY VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Το ‘Χω (Πομ-Πομ) / Ελένη Φουρέϊρα


10. FASHION ICON ΣΕ VIDEO CLIP
Baby It’s Over / Έλενα Παπαρίζου


11. ΣΤΙΧΟΣ – ΑΤΑΚΑ
«Κομμένα Πια Τα Δανεικά» / Κομμένα Πια Τα Δανεικά (Meme Pas Fatigue) – Αντώνης Ρέμος


12. MAD RADIO 106.2 TRACK OF THE YEAR
Last Summer / Nicko


13. ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ
Onirama


14. ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΣ
Έλενα Παπαρίζου


15. ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
Αντώνης Ρέμος


16. ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
Ελένη Φουρέϊρα


17. ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Σάκης Ρουβάς