Η εταιρεία Συνθεξ Α.Ε. γίνεται επίσημος διανομέας των προϊόντων eFront και Solo Gateway του επιχειρηματικού οικοσυστήματος Virtual Trip.


vtripgroupΤο επιχειρηματικό οικοσύστημα Virtual Trip ανακοίνωσε ότι η εταιρεία Σύνθεξ Α.Ε. είναι πλέον επίσημος διανομέας στην Ελλάδα, του συστήματος τηλεκπαίδευσης eFront και του SOLO Gateway το οποίο αποτελεί ένα ολοκληρωμένο λογισμικό για την τεχνολογική υποδομή κάθε επιχείρησης.


Η Σύνθεξ διαθέτει εμπειρία και διεθνή παρουσία άνω των 20 ετών στην συμβουλευτική, την μεταφορά γνώσης, τεχνογνωσίας και τεχνολογίας μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης. Η εταιρεία αναλαμβάνει υπεύθυνα τον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση οργάνωσης, μέσων και λειτουργίας για τη συνολική βελτίωση της ποιότητας και αποδοτικότητας υποδομών, προϊόντων και υπηρεσιών επιχειρήσεων και οργανισμών.


Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας η εταιρία Σύνθεξ διοργανώνει την Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011 σεμινάριο με τίτλο “e-Learning, e-Collaboration, e-Services” – Λύσεις Αποδοτικότητας και Ανάπτυξης, με την επιμέλεια και συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων και ειδικών στο e-Learning, e-Collaboration, και e-Services, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Golden Age Hotel, Μιχαλακοπούλου 57 – Αθήνα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2102517882 ή στο soa@synthex.gr