Την εξαγορά της NewField IT, εταιρείας παροχής συμβουλευτικής εκτυπώσεων και software από το Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοίνωσε η Xerox.


New Xerox Logo Medium ResΗ εξαγορά διευρύνει το κορυφαίο στην αγορά χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών διαχείρισης εκτυπώσεων της Xerox, που απευθύνονται σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Οι υπηρεσίες συμβουλευτικής και software της NewField IT βοηθούν τις επιχειρήσεις να εφαρμόσουν γρηγορότερα τις υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων (Managed Print Services, MPS) της Xerox.


Για παράδειγμα, η σουίτα λογισμικού Asset DB™ software suite της εταιρείας δημιουργεί χάρτες με βάση την κάτοψη ενός χώρου, για να δείξει πώς χρησιμοποιεί ένα γραφείο τον εξοπλισμό που διαθέτει– όπως τους εκτυπωτές και τα φωτοαντιγραφικά μηχανήματα. Συνδυάζοντας αυτή τη χαρτογράφηση με μία βάση δεδομένων που παρακολουθεί και καταγράφει το μοτίβο χρήσης των συσκευών που έχουν να κάνουν με τα έγγραφα, οι κάθε μεγέθους χώροι εργασίας μπορούν να παρακολουθήσουν και να διαχειριστούν καλύτερα τη χρήση των συσκευών και τα συνολικά τους κόστη που σχετίζονται με τις εκτυπώσεις.


Με την προσθήκη των υπηρεσιών της NewField IT στις υπάρχουσες υπηρεσίες της, η Xerox βοηθά τους πελάτες της – είτε πρόκειται για μεγάλες εταιρείες είτε για μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις – να επιτύχουν γρηγορότερα από ποτέ την εξοικονόμηση και τα οφέλη αποδοτικότητας των υπηρεσιών διαχείρισης εκτυπώσεων.


H NewField IT θα λειτουργεί ως 100% θυγατρική της Xerox. Οι ιδρυτές της, Robert Newry και James Duckenfield, θα συνεχίσουν να ηγούνται από κοινού της εταιρείας, με το Newry να αναφέρεται απευθείας στον Cronin. Η NewField IT θα διατηρήσει το όνομά της και τα κεντρικά της γραφεία στο Twickenham της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς και το παράρτημά της στη Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α.. Το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της θα συνεχίσει να εργάζεται για τη NewField IT.