Δέσμευση της Huawei αποτελεί η προώθηση της αιεφόρου ανάπτυξης της οικονομίας, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.


Huawei Logo 200 200.gifΗ Huawei δημοσίευσε την έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) για το 2010. Η έκθεση δίνει μία συνολική εικόνα των δεσμεύσεων και πρακτικών της Huawei σχετικά με την εταιρική κοινωνική της ευθύνη, περιλαμβάνοντας την υλοποίηση βέλτιστης λειτουργίας, άσκηση συνεχούς περιβαλλοντικής προστασίας, γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος, ενίσχυση της σύμφωνης με ΕΚΕ διοίκησης εφοδιαστικής αλυσίδας, πρόνοια για τους εργαζόμενους και προσφορά κοινωνικής υποστήριξης. Η έκθεση παρουσιάζει τις δράσεις και τη συνεισφορά της Huawei στην προώθηση της αιεφόρου ανάπτυξης της οικονομίας, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.


Πρόκειται για την τρίτη ετήσια έκθεση ΕΚΕ της Huawei, η οποία συντάχθηκε σε συμμόρφωση με τις οδηγίες G3 του GRI (Global Reporting Initiative) και περικλείει τις δράσεις και πρακτικές της Ηuawei με ένα συστηματικό και τυποποιημένο τρόπο. Χρησιμοποιήθηκαν σημαντικοί βασικοί δείκτες και το επίπεδο εφαρμογής της είναι Β+.


Όπως αναφέρεται στην έκθεση, μέσα στο 2010, η Huawei έλαβε προληπτικά μέτρα παγκοσμίως για την διατήρηση της κοινωνικής της ευθύνης ως παγκόσμιος εταιρικός πολίτης. Για την επίτευξη αυτών των προσπαθειών, η Huawei εργάστηκε για την βελτιστοποίηση του συστήματος διοίκησης EKE, το οποίο διασφαλίζει τη διοίκηση κλειστού βρόχου ξεκινώντας από τον στρατηγικό σχεδιασμό και συνεχίζοντας μέσω της εκτέλεσης.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση ΕΚΕ 2010 της Huawei, επισκεφτείτε http://www.huawei.com/csr2010