Η Media Markt πραγματοποιεί μία καλοκαιρινή προσφορά που εξοικονομεί χρήματα και ενέργεια στους καταναλωτές.


media marktH Media Markt ανακοινώνει μία πρόταση αγοράς για τους καταναλωτές που θα επισκεφθούν τα 5 καταστήματα της αλυσίδας στην Αθήνα, από την Πέμπτη 16 έως και το Σάββατο 18 Ιουνίου. Η νέα προσφορά, με σύνθημα «Σας πληρώνουμε το ρεύμα τώρα!» έχει διπλό όφελος για τους καταναλωτές, βοηθώντας τους να εξοικονομήσουν κόστος και ενέργεια.


Συγκεκριμένα, όσοι επιλέξουν τη Media Markt για την αγορά οποιουδήποτε ψυγείου ενεργειακής κατηγορίας Α+ και Α++ θα εξοικονομήσουν χρήματα που αντιστοιχούν στο κόστος κατανάλωσης ρεύματος για ένα χρόνο, το οποίο υπολογίζεται βάσει προτύπων δοκιμών ετήσιας κατανάλωσης ανά ψυγείο και τιμής κιλοβατώρας 0,11 ευρώ.


Παράλληλα, όσοι επιλέξουν την αλυσίδα για την προμήθεια κλιματιστικού ενεργειακής κατηγορίας Α+ και Α++ θα λάβουν πίσω το χρηματικό ποσό των 40 έως και 100 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για το χρονικό διάστημα 16 έως και 18 Ιουνίου και αφορά τα καταστήματα της Media Markt στο Μαρούσι, το Παλαιό Φάληρο, το Περιστέρι, τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και την Αργυρούπολη.